Ankaragücü, Lamine Diack'ın Transferi İçin Maccabi Haifa'yla Anlaştı! Bonservis Bedeli...

13.07.2023 - 10:02 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 14:28

Son dakika transfer haberi: Ankaragücü'nde Lamine Diack'ın transferinde gelişme yaşandı. 22 yaşındaki Senegalli yıldıza İsrail'den talip çıktı. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü, Lamine Diack'ın Transferi İçin Maccabi Haifa'yla Anlaştı! Bonservis Bedeli...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig takımı Ankaragücü'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Lamine Diack'a İsrail'den transfer teklifi geldi. 

Kulüpler anlaştı 

Ankaragücü, Lamine Diack'ın transferi için İsrail Ligi takımı Maccabi Haifa ile 3 milyon Euro bonservis bedeli artı sonraki satıştan yüzde 20 payla anlaştı. 

Nantes da teklif yaptı

Sarı-Lacivertli kulüp, Diack'a Maccabi Haifa ile görüşmesi için izin verdi. 22 yaşındaki Senegalli orta saha Maccabi Haifa ile anlaşırsa Başkent ekibinden ayrılacak. 

Ayrıca Lamine Diack'a ek olarak Fransa Ligue 1 takımı Nantes 2.5 milyon Euro ve ikinci satıştan yüzde 20 pay teklifi yaptı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferinden 175 bin Euro kazanmıştı, Kadıköy'de şov yaptı
Habere Git

Lamine Diack'ın performansı 

Kariyerinde FC Shkupi, Tuzlaspor ve Ankaragücü takımları bulunan Lamine Diack geçen sezon 32 maçta oynadı ve 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 

Lamine Diack kimdir?

15 Kasım 2000 doğumlu Senagalli yıldız 1.87 boyunda. Senegal Ümit Milli Takımı'nda oynayan Lamine Diack, ön libero olarak görev yapıyor.

Diack, 2019 yılında Senegal takımı Oslo Football Academy Dakar'dan Makedonya takımı Shkupi'ye transfer oldu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Ankaragücü eski oyuncusuna kancayı taktı!
Habere Git

Makedonya Ligi'nde 30 maça çıkan Senagalli genç oyuncu 4 tane de gol kaydetti. 22  yaşındaki futbolcu 1. Lig'de Tuzlaspor'da 35 maçta 2 gol, 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler