Zehra Güneş: "Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum"

04.09.2023 - 00:49 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 01:04

CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Sırbistan'ı 3-2 yenerek turnuvada şampiyon olan Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Zehra Güneş: "Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum"

Filenin Sultanları, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda altın madalya için Sırbistan ile mücadele etti. Final maçını setlerde 3-2 kazanarak şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın orta oyuncusu Zehra Güneş ise maçın ardından konuştu.

"Maçı tüm hücrelerimde hissettim"

Türkiye'nin Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda birinci olmasının ardından  24 yaşındaki voleybolcu Zehra Güneş önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın bir parçası olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Güneş konuşmasına şu sözlerle devam etti: " Bu maçı ne kadar istediğimizi tüm hücrelerimde hissettim. Bu takım sadece buradakilerden ibaret değil. Tüm oyunculara, tüm ekibe, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum."

"Bu kupa armağan olsun"

Zehra Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamalarının devamında cumhuriyetin yüzüncü yılına şu ifadelerle vurgu yaptı: "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı kutlu olsun, bu kupa armağan olsun. Bizim ülkemize altın çok yakışıyor. Gerçekten hak ettik. Sonunda bu kupayı aldık. " 

İlgini Çekebilir
"Cumhuriyetin 100. yılı... İnanılmaz"
Habere Git

Türk Duvarı Zehra Güneş

Tecrübeli voleybolcu Güneş, taraftarın kendisine taktığı 'Türk Duvarı' lakabı hakkında ise "En iyi yaptığım şeyi yapmaya çalışıyorum. Türk halkı ne kadar başarılı olmamızı istiyorsa biz daha çok istiyoruz. Sonunda altın madalyayı kazandık." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler