Alex de Souza geldi ayrılık rafa kalktı!

20.05.2024 - 13:31 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 13:36

Daha önce Antalyaspor’dan ayrılacağı iddia edilen Helton Leite, takımın yeni direktörünün Alex de Souza olmasıyla birlikte Antalyaspor’da kalmayı düşünüyor.

Alex de Souza geldi ayrılık rafa kalktı!

Arif Can YILDIZ - AJANSSPOR

Antalyaspor ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Helton Leite, takımın yeni teknik direktörünün vatandaşı Alex de Souza olmasıyla birlikte Akdeniz ekibinde kalmaya sıcak bakıyor.

Ayrılacak dendi

Geçtiğimiz günlerde başarılı file bekçisinin Suudi Arabistan ekibi Al-Qadsiah ile anlaştığı iddia edildi ancak Helton Leite’nin ‘Takımın başına Alex de Souza gelirse kalırım’ dediği öğrenildi. 

Sözleşme 2 yıllık 

Geçen sezonun devre arasında Akdeniz ekibine transfer olarak başarılı istatistikleriyle dikkatleri üzerine çeken 34 yaşındaki file bekçisinin Antalyaspor ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya yakın olduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor kalesini kaybediyor
Habere Git

Sakatlığı nüksederse…

Bu sezon yaşadığı ciddi sakatlıkla Antalyaspor taraftarını korkutan Helton Leite ile yapılması beklenen sözleşme şartlarına göre tekrar aynı yerden aynı sakatlığın nüksetmesi durumunda tecrübeli file bekçisine ödeme yapılmayacağı iddia edildi.

Sezonu kapattı dendi

Bu sezon Antalyaspor’un deplasmanda Hatayspor ile oynayıp 3-3’lük beraberlikle sonuçlanan maçta omuzunun üstüne düşerek sakatlanan başarılı file bekçisinin sezonu kapatması beklendi. Leite yaşadığı sakatlığın ardıdan Antalyaspor kalesini genç kaleci Ataberk Dadakdeniz’e teslim etti. 

Ameliyat olmayı reddetti

Deplasmanda oynanan Hatayspor maçının ardından ameliyat olup sezonu kapatması beklenen Helton Leite risk alarak ameliyat olmayı reddetti ve 3 hafta sonra içeride oynanan ve Sergen Yalçın’ın Kırmızı-Beyazlıların başındaki ilk maçı olan Alanyaspor mücadelesinde sahadaki yerini aldı.

İlgini Çekebilir
Resmen açıklandı: Antalyaspor'da Alex De Souza dönemi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler