Resmen açıklandı: Antalyaspor'da Alex De Souza dönemi!

18.05.2024 - 16:09 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 18:10

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktörlük koltuğu için Brezilyalı eski futbolcu Alex De Souza'yı resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Resmen açıklandı: Antalyaspor'da Alex De Souza dönemi!

AJANSSPOR HABER

Ajansspor'un özel haberine göre; bir süre önce teknik direktörlük görevi için Alex De Souza ile görüşmelere başlayan Antalyaspor, Brezilyalı eski yıldız futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı ve transferi resmi olarak açıklamaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecan uyandırdı. İşte detaylar...

Antalyaspor'un paylaşımı

Antalyaspor, resmi X hesabından "Brezilya bayrağı, kum saati ve steteskop" emojileri bulunan bir paylaşımda bulundu. Bu gönderi sosyal medyadaki futbolseverlere, teknik direktör Alex De Souza'nın kısa süre içerisinde duyurulacağını düşündürdü.

İlgini Çekebilir
Alex de Souza imzayı attı!
Habere Git

Alex'in lakabı "Doktor"

Ülkemizde 2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Alex De Souza, gösterdiği performansla hem ülke futbolunun hem de Sarı-Lacivertlilerin efsaneleri arasına girmeyi başardı. Lakabı "Doktor" olan Brezilyalı için Antalyaspor, paylaşımında steteskop ibaresine yer verdi.

Sözleşme 1+1 yıllık

Antalyaspor ile 1+1 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Alex De Souza'nın, önümüzdeki hafta Türkiye'ye geleceği ifade edildi.

Antalyaspor ile sözleşme imzalayan Alex de Souza, hafta sonunda eski takımı Coritiba’dan gelen teklifi de reddetti.

İlgini Çekebilir
Alex de Souza'nın ilk transferi Hull City'den! Türk oyuncu için temaslar başladı...
Habere Git

Antalyaspor'da Alex dönemi

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamalarda Alex De Souza ile resmi olarak anlaştıklarını şu sözlerle duyurdu. "Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Alex de Souza ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık." 

Sözlerinde devam eden Evren, "Alex, Türkiye'deki bütün taraftarların karakteriyle, duruşuyla saygı duyduğu bir isim. Örnek bir aile babası. Antayaspor'a da bu özellikleriyle çok yakışacak bir isim." dedi.

Antalyaspor, Alex'i açıklamaya hazırlanıyor

Resmi açıklama: Antalyaspor’umuza hoş geldin Alex de Souza!

Antalyaspor, Alex'i resmen açıkladı. Açıklamada, "Antalyaspor’umuza hoş geldin Alex de Souza!" ifadelerine yer verildi. 

Alex de Souza: "Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin"

Videolu bir açıklama yapan Alex de Souza, "2004 yılında Türkiye'ye ilk adımımı attım. Orada hem sportif hem de bireysel anlamda hayatımın en harika anılarını biriktirdim. Ve bugün 20 sene sonra Antalyaspor için Türkiye'ye yeni anılar eklemek için geri dönüyorum.

Bu sefer sahanın kenarında Antalyaspor'un teknik direktörü olarak. Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler