Akkuş Belediyespor'dan 3 transfer birden!

19.09.2024 - 17:17 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 17:30

AXA Sigorta Efeler Ligi ekibi Akkuş Belediyespor, yeni sezon öncesi Stanislav Masliev, Aslan Ekşi ve Berkün Eber Üstündağ'ın transferlerini duyurdu.

Akkuş Belediyespor'dan 3 transfer birden!

AJANSSPOR - HABER

Akkuş Belediyespor 3 yeni ismi renklerine bağladı. Rus voleybolcu Stanislav Masliev ile Aslan Ekşi ve Berkün Eber Üstündağ yeni sezonda Akkuş için ter dökecek.

Akkuş Belediyespor yeni transferleri duyurdu

Yeni transferlerini Instagram üzerinden duyuran Akkuş Belediyespor'un paylaşımında şu ifadelere yer verildi: "Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımımız yeni sezon yapılanması çalışmaları kapsamında pasör oyuncu Aslan Ekşi, pasör oyuncu Berkün Eber Üstündağ ve köşe oyuncu Stanislav Masliev ile anlaştı."


Masliev, Üstündağ ve Ekşi daha önce hangi takımlarda oynadı?

Akkuş Belediyespor paylaşımında ayrıca yeni transferleri hakkında bilgileri de taraftarlar ile paylaştı. Paylaşımda oyuncuların kariyerleri için şu ifadelere yer verildi: "Aslan Ekşi Samsun DSİ’de başlayan kariyerine, Tokat Belediye Plevne, Halkbank, Gümüşhane Torul, İnegöl Belediyespor, MSK Urfa, Maliye Piyango ve Sorgun Belediyespor takımlarında devam etti. Berkin Eber Üstündağ Halkbank, İnegöl Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tokat Belediye Plevnespor, Al Ain ve Hatay Büyükşehir Belediyespor formalı giydi. Rus köşe oyuncu Stanislav Masliev ise Novokuybyshevsk, Belogorie Belgorod, MGTU Moscow, Belogorie Belgorod ve South Gas SC takımlarında forma giydi."

İlgini Çekebilir
Kadın voleybolunda dev hamle: Şampiyonlar Ligi'nde format değişikliği
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler