Abdullah Avcı'dan Beşiktaş maçı ve sakatlıklar hakkında açıklama

29.10.2021 - 22:06 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 01:00

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u 2-1 yenerek Süper Lig'de liderliğini pekiştirirken Abdullah Avcı maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş maçı ve sakatlıklar hakkında açıklama

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor ile Süper Lig'in 11 haftasında 27 puan toplayarak önemli bir başarıya imza atan Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor maçından sonra açıklamalar yaptı. Deneyimli teknik adam, "Ligde her oyun artık zor. Her takımın kaliteli oyuncuları var. Bu ligde geri düşmek ve çevirmek çok kolay değil, üçüncü defa bunu gerçekleştiriyoruz" dedi. 

Avcı şöyle devam etti: "Rizespor'un belki bugün 4 puanı var ve ligin altında ama 12-13 puanları da olabilecek bir takımdı. Bugün de oynadı. 3 hafta evvel Galatasaray maçında penaltıyı atsa kazanıyordu. Oyun disipline ve formasyona sadık kalmak... Bu oyuna, bu senaryo ile başladık. Geri düştük, o anda içerideki formasyonu değiştirdik. Eğer gol olmasaydı başka formasyona dönüyordum oyun içinde. Bütün de şu: Vazgeçmeden devam ettiler, oyun disiplinine sadık kaldılar, rakip gol atınca direnci daha fazla artıyor. Giresunspor hiç puanı yokken bugün puanlar alıyor. Biz bugün kazandık, mutluyuz."

Avcı'dan Beşiktaş yorumu

Trabzonspor Teknik Direktörü, "Şimdi Beşiktaş maçı var, daha sonra üçüncü milli takım arası olacak. Oraya sağlıklı bir şekilde girmek için rutin bir şekilde çalışacağız. Geçen senenin şampiyonu. Bizim de yakaladığımız bir ivme var. Bakacağız sakatlar ne. Keyfini çıkartarak hazırlanmaya çalışıyoruz" yorumunu yaptı.

'Tribüne çağrılmak mutlu ediyor'

Rizespor maçının ardından tribünlere çağrılan ve büyük sevgi gösterisiyle karşılanan Abdullah Avcı, "Taraftarlarımız bugün biletleri tükettiler, destek vermeye devam ediyorlar. Güzel bir duygu hem bana hem takıma yaşattıkları. Tribüne çağırmaları bizi mutlu ediyor. Hem maç önü hem maç sonu bu şehir çok duyguları yukarıda ve aşağıda yaşayan bir şehir. 

Avcı: Trabzon şehrini seviyorum

Tutkusu çok güzel, duygusu çok güzel ama oyuncuya pozitif desteğe, sahanın içindeki desteğe, itmeye devam etsinler. Bu takım iyi bir şeyler yapıyor. Şu an itibarıyla yakaladığımız ivme bu. Mesleki anlamda çok güzel duygu yaşıyorum. Kasım'ın 10'un da bir seneyi dolduracağım burada. Bana gösterdikleri saygı, sevgi karşılıklı. Seviyorum bu şehri, bu yörenin insanıyım. Birbirimize son derece karşılıklı iyi geldik diye düşünüyorum. Bir teknik adamın, bir futbolcunun seyircisinin taraftarının önünde bu şekilde onore edilmesi bizim sorumluluğumuzu daha fazla artırıyor. Daha fazla çalışacağız. Hepsine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. 

'Gervinho 6 ay sahalardan uzak kalacak'

Bakasetas ve Nwakaeme gibi önemli isimleri Beşiktaş maçına sakatlık yaşamadan götürmeye çalıştıklarını söyleyen Avcı, "Gervinho'nun sağ çapraz bağı kopmuş. 6 ay kadar sahalardan uzak kalacak. Sakatlıklara bir yenisini daha eklenmiş olacak ama geçmiş olsun dileyelim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler