A Milli Takım Teknik Heyeti İçin Nuri Şahin Sesleri

19.09.2023 - 22:50 | Son Güncellenme: 20.09.2023 - 00:13

Stefan Kuntz ile yolları ayırması beklenen Türkiye Futbol Federasyonu’nda sürpriz bir isim gündeme geldi. Başkan Mehmet Büyükekşi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’un, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in de teknik heyette olmasını istediği öğrenildi.

A Milli Takım Teknik Heyeti İçin Nuri Şahin Sesleri

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Üst üste alınan kötü sonuçlarla birlikte A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolun sonuna gelen Türkiye Futbol Federasyonu, henüz takımı emanet edecek isim üzerinde uzlaşma sağlayamadı. Henüz hiçbir isimle anlaşma yapmayan Türkiye Futbol Federasyonu’nda Başkan Mehmet Büyükekşi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop bir konuda ortak karara ulaştı. 

Nuri Şahin’i istiyorlar

Henüz A Milli Takım’ın emanet edileceği yeni hoca belirlenmezken hem Başkan Mehmet Büyükekşi hem de A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’un, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’in teknik heyette olmasını istediği öğrenildi.  

Sıcak bakmıyor

Yeni teknik adam kim olursa olsun Nuri Şahin’i teknik heyette ikinci isim olarak düşünen TFF yetkilileri, genç çalıştırıcıyla da temasını kurdu. Şahin’in ise şu an Antalyaspor’dan ayrılmayı düşünmediği ve teklife olumlu karşılık vermediği de gelen haberler arasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Çalımbay: "Milli takıma çağırsalar parayı bile konuşmam"
Habere Git

Süper Lig’in en eski hocası

2021-2022 sezonundan bu yana Antalyaspor’da görev alan Nuri Şahin, hali hazırda Süper Lig’de en uzun süredir görev yapan teknik adam durumunda. Sezon öncesinde Sivasspor’dan Rıza Çalımbay, Adana Demirspor’dan Vincenzo Montella, sonrasında da Başakşehir’den Emre Belözoğlu’nun istifasıyla birlikte Süper Lig’in en uzun süredir görev yapan ismi olan Nuri Şahin, yaklaşık 2 yıldır Antalyaspor’un teknik patronu durumunda bulunuyor.

78 maça çıktı

Antalyaspor’da geçirdiği 3’üncü sezonunda toplam 78 maça çıkan Nuri Şahin, 30 galibiyet, 20 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşadı. 1.41’lik puan ortalaması tutturan Şahin önderliğindeki Antalyaspor, bu sezon ise geride kalan 5 haftada 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler