Vladimir Putin 6 metrelik masada Şampiyonlar Ligi finali kaybetti!

25.02.2022 - 13:58 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 14:03

Putin, Ukrayna krizi için ziyarete gelen Macron'u 6 metrelik masaya oturtmuştu. Savaş çıkartan Putin, uzun masada Şampiyonlar Ligi'ni Macron'a kaptırdı.

Vladimir Putin 6 metrelik masada Şampiyonlar Ligi finali kaybetti!

AJANSSPOR-HABER

Ukrayna'yı işgal eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, halihazırda dünyada en sevilmeyen isimler listesinde muhtemelen 1 numaraya oturdu. Putin, ülkesinin büyüklük vurgusunu simgelerle de besleyen bir lider. Dünya liderleriyle yaptığı görüşmelerdeki oturma düzeninden uzun masalara kadar bu tutumu her fırsatta ortaya koyuyor.

Masa mizah konusu oldu

Putin, son olarak Ukrayna'daki savaş öncesi, krize çözüm bulmak için kendisini ziyaret eden Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u oturttuğu masa dünyanın gündemini meşgul etmişti. 8 Şubat'taki buluşmada oturulan 6 metrelik masa, mizah konusu da olmuştu.

Covid-19 testi kriz yarattı

Kremlin, bu buluşmada Macron'un Covid-19 testi olmadığı için sağlık nedenleriyle Putin'in araya sosyal mesafeyi oluşturacak böylesi uzun bir masa istediğini açıklamıştı. Diplomatik kaynaklar da Macron'un, DNA bilgilerinin Rusya tarafından alınmasını istemediği için test yaptırmayı ret ettiğini öne sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
UEFA kararını verdi: Şampiyonlar Ligi finalinin yeni adresi
Habere Git

Masadan finali alarak kalktı!

Macron, 6 metrelik masadan Ukrayna krizine çözüm için Putin'i ikna edemeden kalkmıştı. Ancak aradan geçen 2 hafta sonrası o masadan Macron, Şampiyonlar Ligi'ni alarak kalkmış oldu! Zira UEFA, bugün aldığı kararla 28 Mayıs'ta Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenmesi planlanan Şampiyonlar Ligi finalini Fransa'nın başkenti Paris'e verdi!

Senin için hazırladığımız haberler