2025 Dünya Şampiyonası belirsizliği: FIVB açıklamıştı, Tayland henüz kabul etmedik dedi

31.08.2024 - 09:57 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 10:11

Uluslararası Voleybol Federasyonu dün yaptığı açıklamada 2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'na Tayland'ın ev sahipliği yapacağını açıklamıştı. Tayland Voleybol Federasyonu ise ev sahipliğinin henüz kabul edilmediğini belirtti.

2025 Dünya Şampiyonası belirsizliği: FIVB açıklamıştı, Tayland henüz kabul etmedik dedi

AJANSSPOR - HABER

Tayland Voleybol Federasyonu yeni açıklamalarında Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) duyurduğu 2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası ev sahipliğini henüz kabul etmediklerini aktardı.

Tayland'ın ev sahipliği net değil

FIVB dün yaptığı açıklamada 2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'na Tayland'ın ev sahipliği yapacağını duyurdu. Bugün ise Tayland Voleybol Federasyonu yeni bir açıklama yaparak ev sahipliğinin henüz kabul edilmediğini duyurdu.

Tayland'daki yeni kabinenin netleşmesi bekleniyor

Tayland'ın 2025 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'na ev sahipliği yapabilmesi için organizasyona ve bütçe desteğine hükümetin onay vermesi gerekiyor. Tayland'ın yeni başbakanı Paetongtarn Shinawatra ise göreve 2 hafta önce başladı. Tayland Voleybol Federasyonu ise Tayland'ın 2025 Dünya Şampiyonası'na ev sahipliğinin ve bütçe desteğinin onaylanması için ülkedeki yeni kabinenin netlik kazanmasını bekliyor.

İlgini Çekebilir
Magdalena Stysiak'tan transfer itirafı: Kontratım beni kalmaya zorladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler