1. Lig'de kafa karıştıran gelişme! TFF sakat dedi, hakem kariyerini bitirdi

02.02.2024 - 23:08 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 08:12

TFF 1. Lig 21. haftasında Ümraniyespor'un kendi sahasında konuk edeceği Bodrumspor maçına digital atama ile görevlendirilen ve TFF'nin sakat dediği Baran Eraslan'dan açıklama geldi.

1. Lig'de kafa karıştıran gelişme! TFF sakat dedi, hakem kariyerini bitirdi

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'de Cumartesi günü oynanacak olan Ümraniyespor – Bodrum FK müsabakasının hakemi kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Digital atama ile maçta görevlendirilen Baran Eraslan, kariyerini sonlandırdığını duyurdu. TFF ise hakem değişikliğinin olduğunu duyurduğu açıklamada Baran Eraslan'ın sakatlandığını açıklamıştı.

TFF sakatlandı dedi!

Ümraniyespor ile Bodrumspor arasında oynanacak olan karşılaşma öncesinde hakem değişikliğine gidildiği açıklandı. TFF, yaptığı açıklamada yardımcı hakem olan Baran Eraslan'ın sakatlık geçirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, ''Trendyol 1. Lig'de 3 Şubat 2024 tarihinde oynanacak olan Ümraniyespor – Bodrum FK müsabakasının yardımcı hakeminde değişiklik yapılmıştır. Dijital atama ile görevlendirilen yardımcı hakem Baran Eraslan’ın sakatlanması nedeniyle yerine Kemal Elmas atanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurur, hakemimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.'' ifadelerine yer verildi.

Sakat denildi kariyerini bitirdiğini duyurdu

TFF tarafından sakatlık yaşadığı için Ümraniyespor- Bodrumspor maçında yardımcı hakemin değişikliği yaşandığını açıklamasına rağmen yardımcı hakem olarak atanan Baran Eraslan, tam tersi açıklama yaparak maçtan önce kariyerini bitirdiğini duyurdu.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'un genç yıldız adayları bonservisleriyle Bodrumspor'da!
Habere Git

''Hak, hukuk bilmeyen adaletten yoksun...''

Hakimlik kariyerini sonlandıran Baran Eraslan, sosyal medya hesabından yaptıüı açıklamada, adalet olmadığını duyurdu. Eraslan, ''2000 yılıda başlamış olduğum hakemlik hayatıma bugün noka koymuş bulunmaktayım. Üzerimde emeği olan hocalarıma, dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hak, hukuk bilmeyen adaletten yoksun büyüklerime de ayrıca teşekkür ederim'' dedi.

Kemal Elmas'a görev verildi

Baran Eraslan'ın hakemliği bırakması ve TFF'nin sakatlıktan dolayı görev değişikliği olarak açıklamasından sonra Ümraniyespor- Bodrumspor maçına Kemal Elmas yardımcı hakem olarak atandı.

İlgini Çekebilir
TFF'den flaş karar! 2. ve 3. Ligde zorunlu değişiklik
Habere Git

Dijital atama ile görevlendirildi

Baran Eraslan, Ümraniyespor- Bodrumspor maçına Dijital atama ile görevlendirilmişti. Yapay zekanın atadığı hakem görevi bırakınca yerine atanan Kemal Elmas ise robot olmadan görevlendirildi.

Ümraniyespor- Bodrumspor maçı ne zaman?

Trendyol 1. Lig'de 21. haftasında Ümraniyespor, yarın Bodrum FK'yı ağırlayacak. Zorlu mücadele Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Karşılaşma TRT Spor'dan ekranlara gelecek.

Bodrumspor'un puan durumu

TFF 1. Lig'de 20 haftada çıktığı maçlarda 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Bodrumspor, 28 gol atarken 14 gol ise kalesinde gördü. Akdeniz temsilcisi topladığı 35 puan ile ligde 6. sırada yer alıyor. 

Ümraniyespor'un puan durumu

İstanbul temsilcisi Ümraniyespor ise ligde oynadığı 20 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile topladığı 24 puanla 10. sıraya yerleşti. Ümraniyespor bu maçlarda ise 22 gol atıp 27 gol kalesinde gördü.

Senin için hazırladığımız haberler