Milli Maç Öncesi Kuntz "1-1'lik İkram Olur mu" Sorusuna Gülmüştü! Yenildi...

25.09.2022 - 23:17 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 23:52

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları deplasmanında 2-1 kaybetti. Maçtan önce muhabirin "1-1'lik ikram olur mu?" sorusuna gülen Kuntz, yenildi.

Milli Maç Öncesi Kuntz "1-1'lik İkram Olur mu" Sorusuna Gülmüştü! Yenildi...

AJANSSPOR HABER

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 6. ve son maçında Türkiye A Milli Takımı, Faroe Adaları'na konuk oldu. Ligde lider olan Türkiye, geçtiğimiz gün Lüksemburg ile 3-3 berabere kalarak gruptaki ilk puan kaybını yaşamıştı. A Milli Takım Faroe Adaları'na 2-1 kaybederek büyük şok yaşadı. Bu mağlubiyet, maçtan bir gün önce Stefan Kuntz ile basın mensupları arasında yaşanan diyaloğu hatırlattı.

Lüksemburg'la başladı

C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg maçına kadar kalesinde hiç gol görmeyip, oynadığı tüm maçları kazanarak ilerleyen Türkiye, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. Ligde ilk kez kalesinde gol görüp, puan kaybı yaşayan Türkiye'de bu beraberlik eleştirilere neden olurken, Faroe Adaları'nda alınan sonuç herkesi şaşırttı.

Ligdeki ilk mağlbubiyet

Faroe Adaları ile oynadığı maçta ilk golü Davidsen'in sert şutu sonrası Ozan Kabak'ın ters vuruşuyla 51. dakikada ağlarında gören Türkiye, 59'da da Edmundsson'un vuruşuna engel olamadı. Maç boyunca üretkenlikte problem yaşadığı gözlemlenen A Milli Takım, mücadeleyi 2-1 kaybederek, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Kuntz ile muhabir arasındaki diyalog akıllara geldi

Faroe Adaları'nda beklenmeyen mağlubiyetin ardından Stefan Kuntz ile yabancı bir muhabir arasındaki diyalog akıllara geldi. Maçtan bir gün önce düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz, muhabirlerden gelen sorulara yanıt verdi.

"Acaba bu sefer de 1-1'lik bir ikram olur mu?"

Muhabir, Stefan Kuntz'a Faroe Adaları'nda oynana daha önceki mücadeleyi hatırlatak şu soruyu yöneltmişti: "Daha önce Faroe Adaları ile Türkiye arasında tek maç oynandı. Maç 1-1 bitti. Acaba bu sefer de 1-1'lik bir ikram olur mu?"

İlgini Çekebilir
Bu da mı espri Herr Kuntz?
Habere Git

1-1'e güldü ama...

Stefan Kuntz ise muhabirin sorusu üzerine güldü. A Milli Teknik Direktörü, "Siz Türk medyasını tanımıyorsunuz herhalde... Yanılıyor muyum?" ifadelerini kullandı. Muhabirin 1-1 sorusuna gülen Kuntz, maçı 2-1 kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler