Mark Zuckerberg- Elon Musk Kafes Dövüşü Ne Zaman, Hangi Kanalda?

14.08.2023 - 13:22 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 13:27

Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, X'in (Twitter) sahibi olan Elon Musk ile yapmayı planladıkları "Kafes dövüşü" için, Musk'ın ciddi olmadığını söyledi.

Mark Zuckerberg- Elon Musk Kafes Dövüşü Ne Zaman, Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Ünlü milyarderler Mark Zuckerberg ve Elon Musk, kendi sosyal medya platformları üzerinden yaptıkları açıklamalarda birbirlerini kafes dövüşü için ringe davet etmişlerdi. Zuckerberg, Musk'ın korkak olduğunu iddia etti.

Milyarderlerden kafes dövüşü teklifi

Hem Zuckerberg hem de Musk tarafı bu daveti kabul ettiklerini duyurmuştu. İkilinin kafes dövüşünü nerede yapacakları bile belliydi.  Ancak Zuckerberg tarafı, Elon Musk'ı korkaklıkla suçladı. 

"Elon Musk, kafes dövüşünden kaçıyor!"

Elon Musk'ın hiçbir zaman ciddi olmadığını söyleyen Zuckerberg, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hem fikiriz ve artık yolumuza devam etmemiz gerekiyor." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
El Clasico'da Barcelona, Real Madrid'e acımadı!
Habere Git

Musk’ın dövüş tarihi için karar vermediğine de işaret eden Zuckerberg, "Önce ameliyat olması gerektiğini söyledi. Şimdi de arka bahçemde pratik yapmayı öneriyor." ifadesini kullandı.

Elon Musk'tan Zuckerberg'e cevap: " O, bir tavuk."

Elon Musk ise Zuckerberg'in açıklamalarına kendi sosyal medya platformu X üzerinden cevap verdi. 
Zuckerberg'in bir tavuk olduğunu söyleyen Musk, olabilecek en erken tarihte dövüşmeye hazır olduğunu açıkladı.

Dövüş İtalya'da olacaktı 

Daha önce X üzerinden dövüşün nerede ve nasıl olacağı hakkında açıklamalarda bulunan Elon Musk, "Dövüş benim ve Zuck'ın vakıfları tarafından yönetilecek (UFC değil). Canlı yayın bu platformda (X) ve Meta'da olacak. Kamera çerçevesindeki her şey antik Roma dönemindeki gibi olacak, yani hiç modern bir şey olmayacak. İtalya Başbakanı ve Kültür Bakanı ile konuştum. Destansı bir yer üzerinde anlaştılar."

İlgini Çekebilir
Real Madrid'e bir kötü haber de Militao'dan!
Habere Git

Elon Musk ofisinde ağırlık çalışıyor

Musk'ın sosyal medya platformu X (Twitter) üzerinden paylaştığı bir fotoğrafta ofisinde spor aletleri olduğu görülmüştü. Musk, "Antrenman için vaktim yok o yüzden onları ofise getirdim." demişti.

Zuckerberg, Jiu Jitsu'da mavi kuşak sahibi

Elon Musk'ın kafes dövüşü teklifini kabul eden Zuckerberg, dövüş sporu olan Jiu Jitsu ile ilgileniyor. Zuckerberg geçtiğimiz günlerde Jiu Jitsu'da mavi kuşak sahibi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler