"Zorlu yarışa hazır olacağız"

17.09.2015 - 12:25 | Son Güncellenme: 17.09.2015 - 12:25

2015-2016 voleybol sezonu için çalışmalarını Ankara’da sürdüren Halkbank’ta oyuncular kendilerine güveniyor.

Halkbank Erkek Volebol Takımının tecrübeli oyuncusu Emre Batur, ilk düdük çaldığında, zorlu mücadele için hazır olacaklarını söyledi.

Ligde her yılın, bir önceki yıldan daha büyük mücadelelere sahne olduğuna dikkat çeken milli oyuncu, “Önümüzdeki sezon işimiz kolay olmayacak. Yine üç kulvarda yarışacağız. Üçünde de hedefimiz birincilik. Başka bir sonucu düşünmüyoruz bile. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz ama kazanan biz olmak istiyoruz. Camiamız her zaman iyi neticeler hak ediyor” diye konuştu.

Antrenör Lorenzo Bernardi’nin oynatmak istediği sisteme bu yıl daha fazla adapte olacaklarını ifade eden deneyimli orta oyuncu, “Kadromuza gelenler ve gidenler oldu. Yeni arkadaşlarımızla el ele verip bu formayı her zaman yukarılarda tutmak istiyoruz” diye konuştu.

Şehitlerimizin acısını paylaşalım
Bu vesile ile Halkbank camiası ve tüm Türkiye’nin Kurban Bayramı’nı kutlamak istediklerini ifade eden Emre Batur, terör nedeniyle buruk bir bayram yaşanacağını dile getirdi. Ülkemizde cereyan eden terör olaylarının herkes gibi kendisini de çok üzdüğünü anlatan Emre Batur, “Bu bayram daha fazla kenetlenelim. Bayramı şehit aieleleri ile birlikte geçirerek onların acılarını paylaşalım. Tüm yitirdiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler