Zonguldakspor’dan Kocaelispor-Gümüşhanespor maçıyla ilgili uyarı!

02.05.2021 - 23:22 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 23:29

2.Lig’de kümede kalma savaşı veren Zonguldakspor, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'un Gümüşhaneli olması ve son hafta Kocaelispor ile Gümüşhanespor’un karşılaşacak olmasından dolayı bir açıklama yayınladı.

Zonguldakspor’dan Kocaelispor-Gümüşhanespor maçıyla ilgili uyarı!

AJANSSPOR-HABER

 

2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldakspor, 90+5’nci dakikada yediği golle Kocaelispor’a 3-2 yenildi. Bu sonuç Türk futbolunun köklü kulübünü ligde kalma adına zora soktu. Karşılaşmanın ardından  Zonguldakspor Kulübü resmi bir açıklama yaparak ligin son haftasında oynanacak  Kocaelispor-Gümüşhanespor maçına dikkat çekti.

'Kocaelispor'un tam kadro çıkacağına inanıyoruz'

Açıklamada, “Bugün oynadığımız müsabakadan galip olarak ayrılan dost takım Kocaelispor Kulübü’nü tebrik ediyor, 1. Lig’e yükselme maçlarında başarılar diliyoruz. Anadolu’nun önemli spor kulüplerinin başında gelen Kocaelispor’un değerli Başkanı Engin Koyun'un Gümüşhaneli de olsa,  Kocaelispor'un Gümüşhanespor maçına tam kadro çıkacağına ve sezon boyunca gösterdikleri performansı bu müsabakada da göstereceğine inanıyoruz” denildi.

'6 takımın kaderini belirleyecek maç'

Düşme potasında yer alan 6 kentin kaderini belirleyecek bu önemli müsabaka öncesi kulislerde etik dışı söylentiler dolaştığı belirtilen açıklama şöyle devam etti

'Kimsenin hakkını yemeyiz ve yedirmeyiz'

“Kocaelispor’un tertemiz mazisine kimsenin leke getirmeyeceğine olan inancımız tamdır. Bu durumda ligin son haftasında Afyonspor’la oynayacağımız müsabakaya mutlak puan ve puanlar kazanma parolası ile çıkacağız. Kümede kalma yolunda kimsenin hakkını yemeden, kimseye de hakkımızı yedirmeden mücadelemizi vereceğiz.”

'İşçi Mill Takımı Zonguldakspor'

Karadeniz temsilcisi, kulübüm maden işçileriyle özdeşleşmesine de gönderme yaptığı açıklamasını, “Sonuç ne olursa olsun şerefimizi, mazimizi, kutsal bildiğimiz emeğe olan saygımızı yitirmeyeceğimizi belirtir, İşçi Milli Takımı sıfatıyla Zonguldakspor camiasının madenci armasına olan bağlılığına mutabık kalarak yolumuza devam edeceğimizi tüm spor kamuoyuna bildiririz. Geçirdiğimiz bu zor günlerde tüm işçi Milli Takımı sevdalılarını 1991 ruhuyla takımımızın arkasında birlik olmaya ve takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” ifadeleriyle bitirdi.

3. Lig'e düşme ihtimali olan 6 takım

2. Lig Beyaz Grup'ta son hafta maçları öncesi 33'er puanlı Zonguldak Kömürspor, Niğde Anadolu ve Şanlıurfaspor, 32 puanlı İnegölspor ile 30'ar puanlı Ergene Velimeşe ve Gümüşhanespor takımları 3. Lig'e düşme tehlikesi yaşıyor.

Senin için hazırladığımız haberler