"Zombi gibi görünüyordum"

07.06.2020 - 21:41 | Son Güncellenme: 07.06.2020 - 21:47

"Zombi gibi görünüyordum"

Ultimate Fighting Championship (UFC) dövüşçüsü Joanna Jedrzejczyk, Çinli rakibi Weili Zhang ile karşılaştığı ve hastanelik olduğu maçla ilgili açıklamalar yaptı.

İngiliz basınına konuşan Polonyalı Joanna Jedrzejczyk; Weili Zhang ile yaptığı ve UFC Başkanı Dana White'ın karma dövüş sanatları tarihinin en iyilerinden biri olarak tanımlandığı dövüşün ardından yaşadıklarını paylaştı.

Kaybettiği maçın ardından soyunma odasına gittiğinde aynaya baktığı anı anlatan Jedrzejczyk, "Aman Tanrım dedim. Zombi gibi görünüyordum. Bir gün nasıl göründüğümle ilgili fotoğraflar paylaşacağım. Çok komikti, bazı insanlar beni tanımadı bile" ifadesini kullandı.

UFC yıldızları Joanna Jedrzejczyk ve Weili Zhang, mart ayı başında karşı karşıya gelmiş; mücadeleyi kaybeden Jedrzejczyk aldığı ağır darbeler sonrasında hastaneye kaldırılmıştı.

Alnında ve gözünden korkunç şişlikler meydana gelen 32 yaşındaki Polonyalı karma dövüş sanatları sporcusu, ikiz kız kardeşinin yardımıyla duş almış ve ardından geceyi hastanede geçirmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler