Galatasaray'ın rakibi Ten Hag'a Zlatan Ibrahimovic'ten tepki

03.10.2023 - 13:27 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 13:33

Efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Manchester United'ın teknik direktörü Erik Ten Hag'ın tecrübesiz olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın rakibi Ten Hag'a Zlatan Ibrahimovic'ten tepki

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Manchester United forması da giyen eski futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic, UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında bu akşam Galatasaray'a rakip olacak olan Kırmızı Şeytanlar'ın hocası Erik ten Hag'ın yetersiz olduğunu söyledi. İbra, ünlü televizyoncu Piers Morgan'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajax ile United farklı kulüpler

Ten Hag'ın geldiği Ajax ile Manchester United arasındaki farka dikkat çeken Ibrahimovic, "Ajax'ta da United'ta da bulundum. Farklı disiplinleri var. Ajax yetenekli oyunculardan kurulu bir kulüp. En iyi genç yeteneklere sahipler. Ama büyük yıldızları yok" dedi.

"Erik Ten Hag'ın deneyimi nedir?"

Ten Hag'ın tecrübesinin yetersiz olduğunu savunan İbra, "Bu antrenörün deneyimi nedir? Genç yetenekleri United'a getiriyor. Ama United'ın zihniyeti farkıldır. Orada oyuncuların büyük yıldız olması gerekiyor" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
İddia | Cimbom'a tanıdık rakip! Old Trafford'ta kalede
Habere Git

"Taraftarlar kazanmayı istiyorlar"

Ten Hag'ın United'ın felsefesine uygun hareket etmediğini kaydeden Zlatan Ibrahamimovic, "Bir antrenöre ne kadar süre verirsiniz? Bu takım sahiplerinin ne istediklerine bağlıdır. Ancak taraftarları dinlerseniz çok fazla zamanınız olmaz çünkü onlar kazanmak isterler. Taraftarları anlıyorum çünkü kazanmaya alışkınlar ve hâlâ kazanmak istiyorlar" dedi.

ManU'da 53 maçta 29 gol attı

Futbola 42 yaşındayken geçen sezon nokta koyan Boşnak asıllı İsveçli efsane Zlatan Ibrahimovic, 2016 yılında PSG'den Manchester United'a transfer oldu. 1.5 yıl takımda kalan Ibrahimovic, 53 maçta 29 gol atarak, iyi bir performans ortaya koymuştu.

Senin için hazırladığımız haberler