Ziraat Bankkart'tan ayrılan Arslan Ekşi transfer olduğu takımı açıkladı!

16.04.2024 - 21:09 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 21:34

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde Galatasaray HDI Sigorta'yı mağlup ederek Ziraat Bankkart ile sezonu üçüncülükle bitiren Arslan Ekşi transfer olduğu takımı duyurdu.

Ziraat Bankkart'tan ayrılan Arslan Ekşi transfer olduğu takımı açıkladı!

Arslan Ekşi, Ziraat Bankkart'ın Galatasaray HDI Sigorta'yı yendiği 3/4.'lük serisi son maçının ardından konuştu. Ziraat'in tecrübeli pasörü yeni sezonda Galatasaray HDI Sigorta'da forma giyeceğini açıkladı. 

Ekşi, Galatasaray'a transfer oldu

Ziraat Bankkart'ta ayrılık yaşandı. Ekibin 38 yaşındaki pasörü Arslan Ekşi, Ziraat'ten transfer olduğunu açıkladı. Galatasaray HDI maçının ardından TRT Spor Yıldız'a konuşan Ekşi, Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olduğunu "Benim için de yeni bir macera, büyük bir camiaya transfer oluyorum; Galatasaray Spor Kulübü'ne. Galatasaraylı bir aileden geliyorum. İnşallah hayırlısı olur, büyük başarılar bizi bekliyor." diyerek duyurdu.

İlgini Çekebilir
Ziraat Bankkart, Galatasaray'ı devirdi: Efeler Ligi'nde üçüncü oldu
Habere Git

Arslan Ekşi kimdir?

Filenin Efeleri'nde pasör olarak forma giyen Arslan Ekşi 17 Temmuz 1985'te dünyaya geldi. Profesyonel voleybol kariyerine Arçelik İstanbul'da başlayan milli voleybolcu daha sonrasında Fenerbahçe, VfB Friedrichshafen, İBB Spor Kulübü, Lokomotiv Novosibirsk, Halkbank, Spor Toto'da yer adlı. Ekşi son olarak Ziraat Bankkart'tan Galatasaray HDI Sigorta'ya transfer olduğunu duyurdu. 

Senin için hazırladığımız haberler