Zemin isyanı artıyor! Emre Belözoğlu'ndan sonra İsmail Yüksek...

03.02.2024 - 21:26 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 21:32

Fenerbahçe, Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-0 yendi. Dün MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun ardından bugün ise İsmail Yüksek zemine isyan etti.

Zemin isyanı artıyor! Emre Belözoğlu'ndan sonra İsmail Yüksek...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler maçı 2-0 kazanmayı başardı. Mücadelenin ardından Fenerbahçeli orta saha İsmail Yüksek, Corendon Airlines Park'ın zemininden şikayet etti. Geçtiğimiz gün ise MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Sivasspor ile kendi sahalarında 0-0 berabere kaldıkları maçta zemini sert eleştirmişti.

"Buraya lider geldik, lider ayrılıyoruz"

Maçı değerlendiren İsmail Yüksek, "Krunic ile aynı forma için mücadele ediyoruz. Maçın sonuna kadar birlikte mücadele edeceğiz. Çok zor bir deplasmanda oynadık. Buradan galip gelmek önemliydi. Buraya lider geldik, lider ayrılıyoruz. Ligin boyu azalıyor, final maçlarına çıkıyoruz. Kupa maçı ve ligde oynayacağımız maçlara odaklanacağız. Sezon sonunda bu kupayı gögüsleyen olmak istiyoruz" dedi.

"Bundan sonra kimin oynayacağı önemli değil"

Forma savaşı hakkında konuşan Yüksek, "Çok değerli bir ekibe sahibiz. Burada oynayanlar çok tecrübeli. Bundan sonra kimin oynayacağı önemli değil" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Kimse kusura bakmasın, rezalet bir zemin!"
Habere Git

"Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım!"

Antalya'daki zemin hakkında konuşan İsmail Yüksek, "Zeminler iligli konuşmak istiyorum. Çok güzel stadyumlar var. Zemin için aynı şeyi konuşamıyorum. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Daha dikkatli ve daha bakımlı olursa izleyenler iyi futbol izletebiliriz" açıklamasını yaptı.

Emre Belözoğlu da zemini eleştirmişti

Sivasspor ile 0-0 berabere kalan MKE Ankaragücü Teknik Dirktörü Emre Belözoğlu, "Gerçekçi olmak gerekirse bu maçla alakalı söylemek istediğim şey, ülkenin başkenti, öylesine güzel bir şehir, böyle kötü bir zemin. Kimse kusura bakmasın, rezalet bir zemin. Haftalardır, burada oynamaya çalışan iki tane Ankara'nın en önemli kulübü var ve hala bir çözüm üretilmiyor. Statlar çok güzel. Yapanlardan Allah razı olsun ama futbol oynanacağı yer zemin. Böyle kötü zeminlerde kapanmaya çalışan sıkı çalışan bu ligde, çünkü kolay maçlar yok rakiplerinde ekmeğine yağ sürmüş oluyor. Oyunu hızlandıramadık zeminden dolayı olduğunu düşünüyorum" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler