Zehra Güneş'ten sakatlık ve Melissa Vargas açıklaması

31.07.2024 - 08:22 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 10:09

Filenin Sultanları'ndan Zehra Güneş açıklamalarında yaşadığı sakatlık ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndaki arkadaşı Melissa Vargas'tan bahsetti

Zehra Güneş'ten sakatlık ve Melissa Vargas açıklaması

Filenin Sultanları'nda sakatlığı ile Paris 2024'ün ana kadrosundan çıkarılıp Hollanda maçı sonrası ana kadroya dönen Zehra Güneş yeni açıklamaları ile gündeme geldi.

"Dani 'Bugün çok fazla yapmayacaksın' dedi"

Voleybolun Sesi'nin Youtube kanalı için açıklamalarda bulunan Zehra Güneş, Milletler Ligi'nde geçirdiği sakatlık hakkında şunları söyledi: "Milletler Ligi'nin Amerika etabına gittiğimizde ağrım başlamıştı. 2-3 gündür ağrım vardı. Almanya maçında devam edemeyecekmişim gibi hissettim. Sırbistan maçının sabahı kalktığımda çok ağrım vardı. Ama maçta ağrım yoktu. Ertesi gün antrenmanlarda Dani 'Bugün çok fazla yapmayacaksın' dedi. 3.atağımda oldu ne olduysa."

"Annem beni değneklerle ilk gördüğünde ağladı"

Açıklamalarında Filenin Sultanları'nı yalnız bırakmak istemediğini vurgulayan Zehra Güneş şunları söyledi: "Takım ile birlikte çok olmak istedim. Hatta ABD maçında takım neredeyse ben de orada olmak istedim. İnsanları beni değneklerle görmesini istemedim. Değneksiz gitmek istedim kabul etmediler. Değnek gerçekten ciddi bir sorun teşkil eden bir şey bence. O yüzden bunların hiçbirini kabul etmemeye çalıştım. İnsanlar da çok fazla şey olmasın diye çünkü annem beni burada değneklerle ilk gördüğünde ağladı."

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nda son dakika Zehra Güneş kararı!
Habere Git

"Evde bu soruları yasakladım"

Ailesinin kendisine durumunu sormasını yasakladığını belirten milli voleybolcumuz Güneş bunun nedenini ise şu ifadelerle açıkladı: "Evde ‘Zehra dizin nasıl, bugün ağrın var mı?’ sorularını yasakladım direkt. Çünkü bunları duymaya ihtiyacım yok, bunlar mental olarak ‘Acaba bir şey oluyor mu?’ sorusunu akla getiriyor. Hiç öyle hissetmedim en başından beri. Güzel bir şekilde döneceğine inanıyorum."

Güneş'ten Vargas sözleri

Açıklamalarında Filenin Sultanları'ndaki takım arkadaşı Melissa Vargas'tan da bahseden Zehra Güneş "Mile çok farklı bir insan. Kalbi çok temiz, çok iyi niyetli. Türkiye de onu kucakladı, sevdi. Onun burayı, Fenerbahçe’yi, milli takımı bu kadar sevmesi… Onun yeri çok ayrı benim hayatımda." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler