Zehra Güneş'in doğum günü kutlaması akılları karıştırdı: Hande Baladın neden yok?

08.07.2024 - 08:23 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 08:32

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Zehra Güneş'in doğum günü kutlandı. Filenin Sultanları'nda Hande Baladın'ın eksikliğinin nedeni ise merak konusu oldu.

Zehra Güneş'in doğum günü kutlaması akılları karıştırdı: Hande Baladın neden yok?

Filenin Sultanları'nda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları çalışmaları sürüyor. Ekibin Zehra Güneş'in doğum gününden paylaştığı toplu fotoğrafta ise Hande Baladın'ın olmaması dikkat çekti.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadrosunu henüz açıklamadı. Olimpiyat için çalışmalara başlayan takımımız milli voleybolcu Zehra Güneş'in de doğum gününü kutladı. Toplu fotoğrafta ise Hande Baladın'ın olmadığı fark edildi. Güneş'in doğum günü kutlamasından paylaşılan fotoğrafta şu isimler yer aldı: 

Cansu Özbay

Elif Şahin

Melissa Vargas

Ebrar Karakurt

Tuğba Şenoğlu İvegin

İlkin Aydın

Derya Cebecioğlu

Meliha Diken

Eda Erdem

Zehra Güneş

Aslı Kalaç

Beyza Arıcı

Gizem Örge

Ayça Aykaç

Hande Baladın neden Filenin Sultanları ile değil?

Zehra Güneş'in doğum günü kutlamasında en son sakatlığı nedeniyle tedavi gören Hande Baladın'ın yer almaması merak konusu oldu. Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre Hande Baladın antrenmanlarını şu anda bireysel olarak sürdürüyor. Milli smaçörümüzün yoğun bir tedavi sürecinin ardındna önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Alexia Carutasu ve Selin Adalı, Rüya Takım'da!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler