Zehra Güneş, Paris 2024'te ilk kez sahaya çıktı: İlkin Aydın'ın performansı gündemde

01.08.2024 - 12:27 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 12:47

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yendi. Sakatlık sorunları ile gündeme gelen Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Hande Baladın'ın performansları ise merak konusu oldu.

Zehra Güneş, Paris 2024'te ilk kez sahaya çıktı: İlkin Aydın'ın performansı gündemde

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'da İlkin Aydın, Hande Baladın ve Zehra Güneş sakatlıkları ile taraftarları endişelendirmişti. Üç isim de bugünkü Türkiye Dominik Cumhuriyeti maçında forma giydi. İşte millilerin performansları...

Filenin Sultanları ikinci maçında da galip geldi

Dominik Cumhuriyeti bugünkü C Grubu ikinci maçında Türkiye karşısında 1-0 önde başladı. Filenin Sultanları ise rakibine ikinci maçta da geçit vermedi ve geriden geldiği maçı 3-1 kazandı. Paris 2024'te çeyrek finale yükselmesi beklenen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın çeyrek final durumu C Grubu'ndaki diğer maçların ardından netleşecek.

Baladın, Güneş ve Aydın'ın performansları nasıldı?

Dominik Cumhuriyeti karşısında da galip gelen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın sakatlık sorunu yaşayan oyuncularından İlkin Aydın, Zehra Güneş ve Hande Baladın da maçta önemli katkılar sağladı. Zehra Güneş, Paris 2024'te ilk kez sahaya çıktığı maçta 4 blok ve 9 sayı kaydetti. Hande Baladın 3 blok ve 2 ace ile 10 sayı kaydederken İlkin Aydın da 10 sayı buldu.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları olimpiyatlarda çeyrek finale göz kırptı!
Habere Git

"Yokmuş gibi devam ediyorum"

Hande Baladın ise maç sonunda yaptığı açıklamalarda kendisine sağlık durumu hakkında soru gelmesi üzerine "Sakatlığımı sildim, yokmuş gibi devam ediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler