Zararına Younes Belhanda! Transfer...

29.05.2020 - 10:30 | Son Güncellenme: 29.05.2020 - 10:34

Galatasaray'da yüksek maliyeti sebebiyle gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Younes Belhanda'ya yeni bir talip çıktı. Galatasaray, Belhanda konusunda nasıl bir transfer stratejisi belirledi? Tüm detaylar ortaya çıktı.

Zararına Younes Belhanda! Transfer...

Galatasaray’daki geleceği merak konusu olan Younes Belhanda ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Belhanda’ya hangi kulüp transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor? Belhanda ayrılıyor mu? Son gelişmeler ve detaylar haberde…

Galatasaray, Belhanda ile yolları ayıracak

Yüksek maliyeti sebebiyle yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Younes Belhanda için Galatasaray kararını verdi.

Menajerine net mesaj: “Teklif getirin”

Yaklaşık 5 milyon Euro maliyetiyle takım adına yük olarak görülen futbolcu için menajerine, “Teklif getirin” çağrısı yapıldığı gündeme gelmişti.

Al Hilal, Belhanda’ya talip oldu

Fanatik’in haberine göre; Galatasaray’ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis’in de formasını giydiği Al Hilal, Belhanda’ya talip oldu.

Galatasaray, artık 10 milyon Euro beklemiyor

İki kulüp arasında transfer görüşmelerinin başladığı ifade edildi. Galatasaray, daha önce 10 milyon Euro gelir getirmesi beklenen Belhanda konusunda rakamı düşürdü.

Al Hilal, Belhanda için nasıl bir teklif düşünüyor?

Al Hilal’in ilk teklifinin 3.5 milyon Euro teklif yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Bu durumda Galatasaray, Belhanda’dan zarar etmiş olacak.

Belhanda’nın Galatasaray ile sözleşmesinin şartları ağır…

Galatasaray, Belhanda için Dinamo Kiev’e 8 milyon Euro ödemişti. Ayrıca bonuslara istinaden 2 milyon Euro net olmak üzere, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazandığı her bir dönem için 500 bin Euro, Avrupa Ligi’ne katılım halinde 250 bin Euro ve oyuncunun oynadığı her bir 25 maça istinaden de 250 bin Euro ödeme yapılacağı ifade edilmişti.

Belhanda, Galatasaray’da ne kadar kazanıyor?

Belhanda’ya 4 yıl için 3 milyon 350 bin Euro net ücret ödeniyor. Ayrıca Belhanda, lig ve Avrupa Ligi maçlarında alınacak her bir puan için 5 bin Euro ödeneceği açıklanmıştı. Galatasaray, oyuncunun görev aldığı maçlarda kazanacağı her 25 puan sonrası da ekstra 100 bin Euro prim ödemesi yapmak durumunda.

Senin için hazırladığımız haberler