Zaniolo transferiyle birlikte 60 milyon Euro'luk satış yolda

05.07.2024 - 18:20 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 18:50

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, ülkesine Atalanta formasıyla geri döndü. Zaniolo'nun transferi sonrası yolların ayrılması beklenen isim açıklandı.

Zaniolo transferiyle birlikte 60 milyon Euro'luk satış yolda

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönene Nicolo Zaniolo'nun adresi sonunda belli oldu. Zaniolo, 6.4 milyon Euro karşılığında şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar Atalanta'ya kiralandı. Sözleşmedeki satın alma opsiyonu hayata geçtiği takdirde İtalyanlar, 15.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Zaniolo'yu kadrosuna katacak.

İtalyan devinin radarında

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu kiralık olarak kadrosuna katan Serie A ekibi Atalanta, ayrılığa hazırlanıyor. Atalanta'nın kadrosunda yer alan 26 yaşındaki Hollandalı futbolcu Teun Koopmeiners'ın, Juventus'un listesinde olduğu ifade edildi.

Zaniolo'nun ardından ayrılık

Atalanta'nın, Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmasıyla birlikte Koopmeiners'ın ayrılığına daha sıcak baktığı belirtilirken, Juventus'un en ciddi alıcı olduğu aktarıldı.

Atalanta'nın bonservis beklentisi

Mavi-Siyahlıların, Hollandalı yıldızın bonservis bedelini 60 milyon Euro olarak belirlediği ancak oyuncuyu transfer etmek isteyen İngiliz ekiplerinin bu rakamlara çıkmaya yanaşmadığı ifade edildi.

Torino temsilcisi Juventus'un ise Teun Koopmeiners'ı kadrosuna katmayı çok istediği ve bunun için ödemesi gereken bonservis ücretinin 60 milyon Euro olması gerektiği kaydedildi.

Sezonu 15 golle tamamladı

Teun Koopmeiners, geride bıraktığımız sezonda Atalanta formasıyla 51 maça çıktı ve 15 gol, 7 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler