Nicolo Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte gelen son teklif...

26.06.2024 - 14:31 | Son Güncellenme: 26.06.2024 - 14:48

Son dakika transfer haberleri. Galatasaray'dan ayrılmak istediğini söyleyen yıldız futbolcu Nicolo Zaniolo, İtalya Ligi takımlarından Atalanta'ya transfer olmak üzere.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte gelen son teklif...

AJANSSPOR-HABER

İngiliz ekibi Aston Villa ile olan kiralık sözleşmesi sona eren ve Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'a geri dönen Nicolo Zaniolo, İtalya Ligi'nde forma giymek istediğini söyledi.

"Serie A'ya dönmek istiyorum"

İtalyan basınına konuşan İtalyan yıldız, "Atalanta mı, Fiorentina mı? Serie A'ya dönmek istiyorum. Bunu menajerim Claudio Vigorelli'ye söyledim, Galatasaray da bu düşüncemi biliyor. Bir çözüm bulunacaktır, iyimserim" ifadelerini kullandı.

Cenk Ergün, Atalanta ile görüştü

Bugün La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün, dün akşam Atalanta kulübü ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

20 milyon Euro

Görüşmede Atalanta kulübünün, Nicolo Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte 20 milyon Euro karşılığında kiralamak istediği ifade edildi. 

Zaniolo'nun tercihi Atalanta

Haberde, Fiorentina'nın da Nicolo Zaniolo için 22-23 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ancak İtalyan yıldızın hem Şampiyonlar Ligi hem de teknik direktör Gian Piero Gasperini'den dolayı Atalanta'ya gitmek istediği belirtildi.

Cenk Ergün, Türkiye'ye geri dönüyor

Öte yandan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün bugün İtalya'dan ayrılarak Türkiye'ye geleceği kaydedildi.

Galatasaray performansı

8 Şubat 2023 tarihinde Roma'dan Galatasaray'a 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan ve  2027 yılına kadar sözleşme imzalayan 24 yaşındaki yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 12 karşılaşmada 5 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler