TRANSFER | Nicolo Zaniolo resmen Atalanta'da! İşte G.Saray'a ödenecek ücret

03.07.2024 - 22:49 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 23:04

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen ve İtalya Ligi'nde oynamak istediğini söyleyen Nicolo Zaniolo, Atalanta ile anlaştı.

TRANSFER | Nicolo Zaniolo resmen Atalanta'da! İşte G.Saray'a ödenecek ücret

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Galatasaray'da olan Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı takımdan ayrılıyor.

İtalya Serie A Ligi'nde oynamak istediğini Galatasaray yönetimine bildiren İtalyan yıldız için Atalanta ve Fiorentina kulübü devreye girmişti. 

Zaniolo'nun tercihi Atalanta oldu

25 yaşındaki yıldız futbolcu, Atalanta'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması ve teknik direktör Gasperini'den dolayı Atalanta'da forma giymek istediği basına yansımıştı.

Sağlık kontrolünden geçecek

Sky Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile Atalanta'nın, Nicolo Zaniolo'nun transferi için anlaşmaya vardığı ve İtalyan yıldızın önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

Zaniolo'dan kazanılacak ücret

Haberde; Atalanta kulübünün, Nicolo Zaniolo'nun transferi için sarı-kırmızılı takıma 3.5 milyon Euro kiralama ücreti ödeyeceği, oyuncunun satın alma opsiyonun 16 milyon Euro olacağı, şarta bağlı İtalyan futbolcunun opsiyonun maçların %60'ında oynaması durumunda opsiyonun devreye gireceği ve 2.5 milyon Euro da bonus maddesinin olacağı ifade edildi.

Galatasaray performansı

8 Şubat 2023 tarihinde İtalyan ekibi Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve  30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan Zaniolo, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 12 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti. 25 yaşındaki futbolcu 1Galatasaray ile ilk yılında da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler