Zaniolo, İtalyan ekibiyle anlaştı! Bonservis...

16.06.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 10:16

Süper Lig devi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor. İtalyan oyuncunun ülkesinin ekibi Atalanta ile anlaştığı iddia edildi.

Zaniolo, İtalyan ekibiyle anlaştı! Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra geri dönen Nicolo Zaniolo'nun geleceği merak konusu oldu. Türkiye'de mi kalacak yoksa başka takıma transfer mi olacak soruları merak edilirken yıldız oyuncunun İtalyan ekibiyle anlaştığı iddia edildi.

Kiralık sözleşmesi sona erdi

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'daki geleceği netleşmek üzere. Sarı-Kırmızılı kulübün sürpriz bir transfer operasyonu ve 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'dan renklerine bağladığı İtalyan yıldız, sezon başında 5 milyon Euro'ya Aston Villa'ya kiralanmıştı. Yıldız oyuncu Aston Villa'dan ayrılarak Galatasaray'a geri döndü.

Atalanta ile anlaştı

Fanatik'te yer alan habere göre; Menajerine "Ülkeme dönmek istiyorum" diyen Zaniolo, geçtiğimiz ay içerisinde birkaç kulüple temas kurdu. Şu an itibarıyla Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmaya en yakın kulüp Atalanta. Çizme basınına göre taraflar prensip anlaşmasına vardı.

Bonservisi belli olacak

Zaniolo imza için kulüplerden haber beklemeye başlasa da henüz çözülemeyen bir sorun var. Atalanta, sözleşmeyi şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık şeklinde yapmak istiyor. Galatasaray cephesi ise artık oyuncuyu tamamen elden çıkarmaktan yana. Bonservis beklentisi ise 20 milyon Euro seviyesine gerilemiş durumda. Yine de yakın bir zamanda bu sorunun da çözülmesi ve transferin gerçekleşmesi bekleniyor. 

Senin için hazırladığımız haberler