Miha Zajc, Fenerbahçe’den sonra milli maçı da boş geçmedi

11.11.2021 - 23:12 | Son Güncellenme: 11.11.2021 - 23:27

Fenerbahçe’nin Kayserispor maçındaki ilk golünü kaydeden Miha Zajc, Slovenya’yı da Slovakya karşısında 1-0 öne geçiren golü attı. İşte detaylar...

Miha Zajc, Fenerbahçe’den sonra milli maçı da boş geçmedi

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de bu sezona formda bailayan Miha Zajc, yükselen grafiğini milli takımına taşıdı. Sloven futbolcu, Dünya Kupası Elemeleri'nde Slovakya karşısında ülkesini 1-0 öne geçiren golü attı.

Milli maça 11'de çıkıp golünü attı

İki takıkm H Grubu mücadelesinde karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Zajc, 18. dakikada topu ağlara göndererek Slovenya'ya deplasmanda üstünlüğü getirdi.

Slovenya Milli Takımı'ndaki 6. golü 

30. kez milli formayı giyen Miha Zajc, Slovenya adına 6. golünü kaydetmiş oldu. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Fenerbahçe'de ise 8 Süper Lig maçında 2 gole imza attı. İlk olarak Antalyaspor filelerini havalandıran Zajc 2-2 biten son Kayserispor karşılaşmasında da klas golüye farkı bire indirerek sarı-lacivertlilerin geri dönüşünü başlatan isim olmuştu. 

Zajc'tan transfer açıklaması

Geçen sezon Genoa'da kiralık oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Miha Zajc, Sloven basınına geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli futbolcu, "Şu anda transferi düşünmüyorum. Sezonun bu bölümünün bitmesi gerekiyor. Aralık ve ocakta neyin, nasıl olacağını göreceğiz. Teklifler olursa, doğru olanı seçerim" ifadelerini kullanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler