Galatasaray'da Zaha'nın yerine Armand Lauriente geliyor! 10+2 milyon karşılığında...

30.08.2024 - 10:37 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 10:47

Galatasaray'da gözden çıkarılan ve Fransız ekibi Lyon ile anlaştığı iddia edilen Wilfried Zaha'nın yerine gelecek isim belli oldu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Zaha'nın yerine Armand Lauriente geliyor! 10+2 milyon karşılığında...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da istenilen performansı sergileyemeyen Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Wilfried Zaha ile yollarını ayırmak üzere. Young Boys ile oynanan ilk maçta yedek kulübesinde bekleyen, rövanş maçında ise kadroya alınmayan Zaha, Ligue 1 ekibi Lyon ile görüşme halinde .

Galatasaray, takımdan ayrılması an meselesi olan yıldız futbolcunun alternatiflerini aramayı sürdürüyor.

Armand Lauriente iddiası

İtalyan basınından TuttoMercato'nun haberine göre Sarı-Kırmızılılar, İtalya Serie B'de Sassuolo forması giyen Armand Lauriente'yi yakın takibe aldı.

10 + 2 milyon euroluk teklif

Haberde; 25 yaşındaki Fransız kanat için Cim-Bom'un 10 milyon euro nakit + 2 milyon euroluk bonus içeren bir teklif yaptığı belirtildi.

4 senelik sözleşme

Piyasa değeri 10 milyon euro olan kanat oyuncusu için de yıllık 2.5 milyon eurodan 4 senelik kontrat önerileceği belirtildi.

Sassuolo 20 milyon euro istiyor

Sassuolo'nun ise oyuncuya birçok takımdan gelen ilgi nedeniyle 20 milyon euronun altında bir satışa sıcak bakmadığı ifade edildi.

Kulübüyle 2027 yılı Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Fransız futbolcu, geçen sezon Sassuolo ile Serie A'da 37 maçta 5 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler