Zafer Turan'dan Erencan Yardımcı yorumu: Büyük yetenek

07.10.2021 - 18:02 | Son Güncellenme: 07.10.2021 - 18:21

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan; Manisa FK galibiyeti, bu sezonki hedefleri ve Erencan Yardımcı hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Zafer Turan'dan Erencan Yardımcı yorumu: Büyük yetenek

AJANSSPOR HABER-

TFF 1. Lig takımı Eyüpspor'da teknik direktör Zafer Turan açıklamalarda bulundu.

'Kırılma maçını kazandık'

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Zafer Turan, "Manisa FK'nın ligdeki durumu insanları şaşırtmasın, Manisa FK ligin en iyi takımlarından birisi. Manisa maçına golle başladık öne geçtik ama Manisa ilk yarı bizden daha iyi oynadı. İkinci yarı oyuna giren futbolcularımız önemli katkı sağladı. Çift santrfora döndükten sonra da iyi bir oyun ortaya koyduk. Eyüpspor-Manisa maçı her iki takım için de kırılma maçıydı, kazandığımız için mutluyuz." dedi.

'İlk 8 haftada planladığımız yerdeyiz'

Eyüpspor'daki proje ve tesisleşme hakkında konuşan Turan, "Geçen sezon yeni bir yapılanma içerisine girdik. Hem kadro anlamında hem de tesisleşme anlamında, tesisleşme sürecimiz hala devam ediyor. Bu süreçte oyuncularımız otelde kalıyor. Başkanımızın da katkılarıyla 1.5-2 aya kadar tesislerimiz bitecek. Eyüpspor takımı yavaş yavaş üst liglere çıkmaya hazırlanıyor. Stadyum konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Ligin ilk 8 haftalık sürecinde ise planladığımız yerdeyiz." diye konuştu.

'Erencan Yardımcı büyük bir değer'

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'dan transfer edilen Erencan Yardımcı'ya ayrı bir parantez açan Zafer Turan, "Erencan Yardımcı fiziksel özellikleri üst düzey bir oyuncu, geçtiğimiz sezon aramıza geç katıldı ve bir de sakatlık süreci yaşadı. Erencan; Türk futbolu ve Eyüpspor için büyük bir değer olacaktır. Erencan Yardımcı büyük bir yetenek." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Transfer döneminde geçtiğimiz sezondan mevcut kadromuzda yer alan 11-12 oyuncuyu tutmuştuk, dış transferde de risk almadık ve tanıdığımız, bildiğimiz isimleri transfer ettik. Şu ana kadar da bu isimler bizi yanıltmadı."

Abdullah Avcı sözleri

İBBSK döneminde Abdullah Avcı'nın ekibinde yer alan Turan, "Gelişimimde Abdullah Avcı'nın katkıları çok oldu. Abdullah Hoca ile hala görüşüyoruz. Abdullah Hoca ekibini dinleyen ve ekibindeki antrenörlerin kararına saygı duyan birisi, bu özelliğiyle de bize katkı sağladı. Şu anda ekibimde; Can Arat, Efe İnanç, Oğuz Dağlaroğlu var." şeklinde konuştu.

Galatasaray'dan transfer edildi

Galatasaray'dan Erencan Yardımcı, 1 Şubat 2021'de 4,2 milyon TL bonservis bedeliyle 2. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer oldu ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler