Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması! Trabzonspor...

28.04.2022 - 08:34 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 12:25

Devre arasında transfer olduğu CSKA Moskova attığı goller ve asistlerle küllerinden doğan Yusuf Yazıcı'nın gelecek sezon hangi takımda oynayacağı belli oldu. İşte detaylar...

Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması! Trabzonspor...

Lille ile geçtiğimiz sezon yaşadığı sezonun ardından hoca değişikliği ile bu sezon ilk yarısında istediği şansı bulamayan Yusuf Yazıcı, devre arasında satın alma opsiyonuyla Rus ekibi CSKA Moskova'ya konuk olmuştu. 

Gelecek sezon hangi takımda oynayacak?

Yıldız futbolcunun gelecek sezon CSKA'da mı kalacağı, Lille'e mi döneceği yoksa adının anıldığı eski takımı Trabzonspor'a mı gideceği belli oldu.

Menajeri spekülasyonlara noktayı koydu

Rus ekibiyle 10 maça çıkan ve bu maçlarda 8 gol ve 2 asistlik müthiş katkısıyla manşetleri süsleyen Yusuf Yazıcı'nın geleceğiyle ilgili spekülasyonlara Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci son noktayı koydu.

Yusuf Yazıcı'nın hedefi Rusya Premier Lig

Rus basınına konuşan Cebeci, Yusuf'un Rusya'da kalmak ve CSKA Moskova için oynamaya devam etmek istediğini doğruladı. Menajer Cebeci, milli futbolcunun Rusya Premier Ligi kazanmak istediğini belirtirken, oyuncusunun kulüpte mutlu olduğunu ve takıma yardımcı olabilmek için maksimumunu vermeye hazır olduğunu ifade etti.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı'dan bir ilk!
Habere Git

"Kalmak için her şeyi yapıyor"

Cebeci geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Yusuf Yazıcı için "CSKA Moskova'da kalmak için her şeyi yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

CSKA'da kalırsa Trabzonspor da kazanacak

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı'yı Lille'den 12 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Transferin bu rakam karşılığında gerçekleşmesi halinde Trabzonspor'un da kasası dolacak. Söz konusu rakamın yüzde 20'sini yani 2,4 milyon euroluk kısmını Trabzonspor alacak. Böylece bordo-mavililerin Yusuf Yazıcı'dan kazandığı bonservis geliri toplam 19,9 milyon euroyu bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler