Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Serie A'ya transfer oluyor

17.07.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 17.07.2022 - 09:51

Geçtiğimiz sezon devre arasnıda kiralık olarak formasını giydiği CSKA Moskova'nın satın alma opsiyonunu kullanmasıyla Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu.

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Serie A'ya transfer oluyor

CSKA Moskova'da gösterdiği performansla bir anda transferin gözdesi haline gelen Yusuf Yazıcı hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Lille'de kadroda düşünülmeyen milli futbolcumuzun adı son olarak İngiltere Premier Lig ekipleriyle anılmıştı. Milli futbolcu ile ilgili İtalyan basınından flaş bir iddia geldi.

Herkesi ters köşe yaptı

Yusuf Yazıcı'nın bonservisi için CSKA Moskova ile Lille uzun süre temaslarda bulunmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Oyuncunun menajeri, Fulham ve Nottingham Forest ile temasta olduklarını dile getirmişti ancak Yusuf Yazıcı'nın en ciddi talibinin bambaşka bir takım olduğu ortaya çıktı.

Yeni rotası Serie A

Akşam'ın, İtalyan basınından aktardığı habere göre Yusuf Yazıcı yeni sezonda Serie A forması giymeye hazırlanıyor. Çizme'de birçok site milli futbolcumuzun Salernitana'ya transfer olacağını geçmeye başladı.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı - Cemrenaz Turhan aşkı bitti mi?
Habere Git

Morgan de Sanctis işi bitiriyor

Habere göre İtalyan ekibinin sportif direktörü Morgan De Sanctis, Yusuf Yazıcı transferi için Lille ile temaslarını sürdürüyor. Akşam'ın haberine göre transferin bonservisle mi yoksa kiralama yöntemiyle mi gerçekleşeceğine dair bir bilgi geçilmezken, anlaşmanın yakın olduğu belirtiliyor.

Trabzonspor da pay alacak

Lille'in Yusuf Yazıcı'yı bonservisiyle göndermek istediği bilinirken, Salernitana'nın milli futbolcumuzun bonservisini alması halinde Trabzonspor da pay alacak. Hatırlanacağı üzere Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'yı 17,5 milyon euroya Fransız ekibine satmış ve sözleşmeye sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesi eklemişti.

Senin için hazırladığımız haberler