Yusuf Yazıcı'dan flaş transfer açıklaması! Yönetimle bir araya gelecek...

22.07.2018 - 11:26 | Son Güncellenme: 22.07.2018 - 14:26

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, bordo mavili ekibin kamp yaptığı Slovenya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yusuf Yazıcı'dan flaş transfer açıklaması! Yönetimle bir araya gelecek...

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, bordo mavili ekibin kamp yaptığı Slovenya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transferle ilgili gelen sorularını yanıtlayan Yusuf, sözleşme ve yabancı dil konusunda da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Transfer sorusuna yanıt!

"Her zaman söylediğim gibi ben bulunduğum sürece odaklanmış durumdayım. En iyi seviyeme nasıl ulaşırım buna odaklandım. Geleceği kimse bilemez. Yaşayıp göreceğiz."

Yerli futbolcuların daha fazla eleştiri almasıyla ilgili...

"Bir söz vardır insan sevdiğini eleştiririr diye. Bizi çok sevdikleri için daha fazla eleştiriyorlar. Yabancılar buraya deplasmana geldikleri için onları biraz koruyorlar."

Zam talebi olacak mı?

"Finansal durumları benim konuşmam doğru olmaz. Başkan ve yöneticilerin hakim olduğu konular. Ancak bir görüşme yapacağız tabii ki."

Manchester City, Manchester United gibi kulüplerin ilgisi üzerine..."

"İnsan gurur duyuyor. İnsanların bana ilgisi beni mutlu ediyor tabii ki. İhtimaller üzerinden konuşmayı pek sevmiyorum. Yaşayıp göreceğiz tabii ki."

Yabancı dil öğrenmesiyle ilgili...

“Futbol, sadece yetenekle olmuyor. Biraz entellektüel olmak gerekiyor. İngilizce öğrenmeye devam ediyorum. Futbolcu kendini geliştirmeli. Yerinde saymamalı. Amaçlarım doğrultusunda çalışmalarımı yapıyorum.”

Trabzonspor'un bu yılki hedefi!

"Trabzonspor her zaman hedefe oynayan bir takım. Eksikleri kapattıktan sonra en yukarılara oynayacağımızı düşünüyorum."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler