Yusuf Yazıcı: "Trabzonspor çocukluğumun aşkı kutlamalara gelmek isterim"

16.03.2022 - 22:53 | Son Güncellenme: 16.03.2022 - 23:01

CSKA Moskova'nın milli yıldızı Yusuf Yazıcı TRT Spor'a verdiği röportajda kariyeri ve geleceği hakkında konuşurken eski takımı Trabzonspor'u da unutmadı.

Yusuf Yazıcı: "Trabzonspor çocukluğumun aşkı kutlamalara gelmek isterim"

Devre arasında Lille takımından Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf Yazıcı: "Dünyanın hiçbir yerinde savaş olsun istemem. Bunun milliyeti yok. Nerede masum insanlar zarar görüyorsa, bu herkesin sorunu. Ama Afrika, ama Filistin... Dünyanın neresinde olursa olsun bir çocuk öldüğünde, aç uyuduğunda benim vicdanım rahat etmiyor." dedi.

Trabzonspor benim çocukluğumun aşkı

Yazıcı: "Savaşı kazanan bir ülke varmış gibi görünecek ama ne olursa olsun, kaybeden insanlık olacak. Öncesinde pandemi, şimdi savaş... İnsanlığın mutluluğa ihtiyacı var. Bence şampiyonluk Trabzonspor'a hayırlı olsun. Trabzonspor benim çocukluğumun aşkı, kutlamalara gelmek isterim.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor vefat eden taraftar için başsağlığı mesajı yayımladı
Habere Git

Lille'de mutlu değildim, CSKA'da çok mutluyum

CSKA Moskova'daki kariyerim çok güzel başladı. Lille'de mutlu değildim, CSKA'da çok mutluyum.Umarım tekrardan Milli Takım'a döner ve buradaki performansımı oraya da taşırım. Burada çok mutluyum. CSKA'nın bonservisimi satın alma opsiyonu var. Şu an takıma katkı vermeye odaklıyım, sezon sonu karar vereceğiz.

Fransa'da Türk oyunculara ilgi arttı

Geçen yıl Lille'de yaşadığımız şampiyonluktan sonra Fransa'da Türk futbolculara ilgi arttı. EURO 2020 bizim için çok kötü geçti ama umarım Dünya Kupası'na gideriz. İyi bir ekibimiz, ben ümitliyim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler