Yusuf Yazıcı, Avrupa devlerini peşine taktı! Manchester United, Milan, Tottenham...

04.09.2024 - 20:23 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 20:40

Lille ile sözleşmesini uzatmayan Yusuf Yazıcı için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Manchester United, Milan ve Tottenham gibi takımlar harekete geçti.

Yusuf Yazıcı, Avrupa devlerini peşine taktı! Manchester United, Milan, Tottenham...

AJANSSPOR DIŞ HABER

Ligue 1 ekibi Lille'den ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple sözleşme imzalamayan ve bonservisini elinde bulunduran milli yıldız Yusuf Yazıcı için şok bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz kulüplerine önerildi

İngiliz basınından HITC muhabiri Graeme Bailey'in haberine göre 27 yaşındaki Yusuf Yazıcı; Manchester United başta olmak üzere Tottenham Hotspur, Newcastle United ve Aston Villa'ya önerildi.

Bazı kulüplerin ilgisini çekiyor

Haberde yer alan bilgiye göre milli yıldız, orta saha bölgesinde daha çok alternatifinin olmasını isteyen kulüplerin dikkatini çekiyor.

Manchester United ve Tottenham temasa geçti

Premier Lig'in "Big Six" olarak adlandırılan 6 büyük takm içerisinde yer alan Manchester United ve Tottenham'ın Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için temasa geçtikleri belirtildi.

Eski hocası da peşinde

Yusuf Yazıcı ile ilgilen kulüplerin Premier Lig ile kısıtlı olmadığı ve Lille'den eski hocası Fonseca'nın onu Milan'da görmek istediği kaydedilirken bir başka Serie A ekibi Lazio'nun da takipte olduğu aktarıldı.

Avrupa'da transfer sezonu bitti mi?

Avrupa transfer sezonu kapanmış olsa da; kulüpler, bonservisini elinde bulunduran oyuncular ile sözleşme imzalayabiliyor. Yusuf Yazıcı da serbest oyuncu statüsünde olduğu için kadrosunu genişletmek isteyen kulüplerin ilgisini çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler