Kasımpaşalı futbolcular Adana Demirspor maçını değerlendirdi

26.11.2021 - 22:29 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 22:31

Kasımpaşa'danın Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Yusuf Erdoğan, Harun Tekin ve Sakıb Aytaç konuştu. İşte detaylar.

Kasımpaşalı futbolcular Adana Demirspor maçını değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Adana Demirspor ile Kasımpaşa, 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'dan Sakıb Aytaç, Yusuf Erdoğan ve kaleci Harun Tekin açıklamalarda bulundu.

Sakıb Aytaç: "Çok iyi mücadele ettik"

Sakıb Aytaç: "Çok iyi mücadele ettik. Bütün arkadaşlarımı buradan tebrik ediyorum. Bundan sonra, tabii ki ilk haftalar istediğimiz gibi geçmedi. Hakan hoca geldi ve bazı şeyleri oturtmak kolay olmuyor. Bundan sonra diğer maçlarda böyle mücadele eden, gol arayan ve galibiyet isteyen bir Kasımpaşa olacak. Böyle oynamaya devam ederek umarım iyi yerlere geliriz."

Yusuf Erdoğan: "Gerçekten iki takım da çok iyi mücadele etti"

Yusuf Erdoğan: "Gerçekten iki takım da çok iyi mücadele etti. Güzel maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bugün kazanabilirdik. Bazen her şeyi yapıyorsunuz ama topun içerisi girmesi gerek. Yine de bu deplasmanda bir puan kötü değil. Güzel bir gece oldu."

Harun Tekin: "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum"

Harun Tekin: "İyi bir maç oldu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bize yakışmayan bir yerdeyiz. 1 puan aldık ama son dakikalarda da galibiyeti alabilirdik. Böle mücadele ettiğimiz sürece çok galibiyetler alacağımıza inanıyorum. İnşallah kupa maçı ve Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmayı ümit ediyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler