Yusuf değerini katlıyor

03.11.2017 - 03:40 | Son Güncellenme: 03.11.2017 - 03:40

Bordo-Mavililer’in genç yıldızı Yusuf Yazıcı, gösterdiği performansla hem taliplerini hem de piyasasını artırıyor. Sezon başında 5 milyon Euro’luk teklifler alan 20 yaşındaki futbolcu için şu anda 15 milyon Euro gibi rakamlar gözden çıkarılıyor.

Son dönemde Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi isimlerden biri olan Yusuf Yazıcı, Bordo-Mavililer’de gösterdiği performansla her geçen gün taliplerini artırıyor. Geçen sezon düzenli olarak ilk 11’de forma şansı bulan ve oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan 20 yaşındaki futbolcu, piyasasını da yükseltiyor. Sezon başında 5 milyon Euro’luk (21 milyon TL) teklifler alan genç yıldız için şu anda 15 milyon Euro (66 milyon TL) gibi rakamlar gözden çıkarılıyor.

Usta satmayı düşünmüyor

Yusuf ile Manchester United, Arsenal, Everton, Sevilla ve Wolsburg gibi devler ilgilenirken, Başkan Muharrem Usta sezon sonuna kadar başarılı futbolcuyu satmayı düşünmüyor. Genç oyuncu ise Karadeniz ekibine iyi bir bonservis bedeli kazandırarak takımdan ayrılmayı hedefliyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler