Yunus Akgün'e Avrupa kıskacı! İki kulübün gözlemcileri bugün Rams Park'a geliyor

23.10.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 11:27

Galatasaray'ın milli futbolcusu Yunus Akgün, bu sezon sergilediği performansla Avrupa kulüplerinin gündemine girdi. İki Avrupa devinin, gözlemcileri bugün oynanacak Elfsborg maçında yıldız futbolcuyu canlı olarak izleyecek. İşte detaylar...

Yunus Akgün'e Avrupa kıskacı! İki kulübün gözlemcileri bugün Rams Park'a geliyor

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki Yunus Akgün, Avrupa kulüplerinin radarında.

Özellikle Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi sonrası performansına yaşayan milli futbolcu bu sezon tüm kulvarlarda 12 maça 4 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Roma ve Lyon, Yunus için geliyor

Takvim'in haberine göre; İtalya Serie A devi Roma ve Fransa Ligue 1 takımlarından Lyon, sarı kırmızılıların bugün UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ile oynayacağı karşılaşmada Yunus Akgün'ü izleyecek.

İki kulübün gözlemcileri bugün Rams Park'a gelerek Elfsborg karşısında 24 yaşındaki yıldız futbolcuyu tribünden canlı olarak izleyecek.

Devre arası teklif yapacaklar

Haberin detayından, Roma ve Lyon'un Yunus için devre arasında Galatasaray'a resmi transfer teklifinde bulunmasınun beklendiği kaydedilirken sarı kırmızılıların Yunus Akgün için yaz transfer döneminde gelen 10 milyon Euro'ya yakın teklifi reddettiği aktarıldı.

Beklenti 15 milyon Euro

Yönetimin, güncel piyasa değeri 6,5 milyon euro olan yıldızının devre arasında satışına sıcak bakmadığı ancak sezon sonu için 13-15 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi olduğu ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler