Yunan oyuncu Fountas, Trabzonspor forması ile siftah yaptı

15.01.2024 - 19:20 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 19:25

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'un Yunan golcüsü Fountas ilk golünü Antalyaspor karşısında atarak siftah yaptı. Detaylar haberde...

Yunan oyuncu Fountas, Trabzonspor forması ile siftah yaptı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de geride kala 20 haftada Trabzonspor'da 13 oyuncu skora katkıda bulundu. Karadeniz ekibinin Yunan golcüsü Fountas ilk golünü Antalyaspor karşısında atarak siftah yaptı. 

Yunan yıldız Trabzonspor forması ile golünü attı

Karadeniz ekibinin Yunan golcüsü Fountas ilk golünü Antalyaspor karşısında atarak siftah yaptı. Paul Onuachu'nun Afrika Uluslar Kupası'nda olması nedeniyle 3 maçtır 11'de başlayan oyuncu ilk golünü kaydetti. 

Takımın en golcüsü 9 golle Paul Onuachu

Süper Lig'de geride kalan 20 haftada, Bordo Mavili ekipte en golcü isim Afrika Uluslar Kupası'na katılan Paul Onuachu oldu. Forvet oyuncusu, Karadeniz ekibinde 9 ile zirvede yer alıyor. Onuachu'yu 4 golle Bakasetas ve Trezeguet, Visca'nın 3 golü bulunurken, Bardhi, Benkovic, Enis Destan ve Pepe de 2'şer gol attı. Denswill, Berat Özdemir, Göktan Gürpüz, Mendy ve Fountas'ın 1'er golle takıma katkı sağlamayı başardılar. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Bakasetas kararı! Kadroda yok
Habere Git

Avcı geldi, takım yükselişe geçti

Trabzonspor sezona Bjelica ile başlarken 8 maçta 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 12 puan toplamayı başarmıştı. aradeniz ekibinde Avcı’nın takımın başına gelmesiyle oynadığı 12 müsabakada 25 puan aldı ve Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından 3. sıraya yerleşti. 

Avcı yönetiminde deplasmanda kaybetmiyor

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçtada kaybetmedi. Karadeniz ekibi, 7 dış saha maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti ve 15 puanı toplamayı başardı. Karadeniz ekibi, Avcı yönetiminde iç sahada ise 10 puan kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler