Georgios Papagiannis, Fenerbahçe'ye veda etti!

09.07.2024 - 23:19 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 23:26

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko'nun Yunan yıldızı Georgios Papagiannis, Instagram hesabında Sarı-Lacivertlilere veda paylaşımında bulundu.

Georgios Papagiannis, Fenerbahçe'ye veda etti!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Beko'nun Yunan pivotu Georgios Papagiannis, Sarı-Lacivertli ekipten ayrılarak Fransa'nın AS Monaco takımına transfer oldu.

Sezon sonu itibarıyla Fenerbahçe'den ayrılan bir diğer isim Nick Calathes de AS Monaco'nun yolunu tutmuştu. İki Yunan yıldız gelecek sezon Fransız ekibinde mücadele edecek.

Georgios Papagiannis'in vedası

Bugün resmi olarak Monaco'ya tranfer olduğu duyurulan Georgios Papagiannis, resmi Instagram hesabından Fenerbahçe için bir veda mesajı paylaştı.

27 yaşındaki Yunan uzun, vedasında şu ifadeleri kullandı: 

"Fener! İlk günden itibaren beni çok sıcak karşıladınız. Kısa sürede iki kupa kazandık ve Final Four’a gittik. Bu başarıların yanında hayatım boyunca sürecek arkadaşlıklar kurdum. Kulüple ve içindeki insanlarla yaşadığım anılarım için her zaman minnettar olacağım. Teşekkürler"

EuroLeague karnesi

Geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe Beko formasıyla EuroLeague’de toplam 38 maça çıkan Georgios Papagiannis, 7.2 sayı ve 4.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler