Yunan gazeteci transferi açıkladı: "Bu iş yüzde 99 bitti"

31.01.2020 - 18:33 | Son Güncellenme: 31.01.2020 - 15:36

Yunan gazeteci transferi açıkladı: "Bu iş yüzde 99 bitti"

Yunanistan'ın en çok okunan gazetesi Gazzetta'nın yazarı Johnny Georgopoulos, Galatasaray forması giyen Emre Mor’un Olympiakos’a transfer durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı. Emre Mor, Olympiakos ile anlaştı mı? Transferle ilgili ayrıntılar neler? Tüm sorular Radyospor’da yanıt buldu.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Johnny Georgopoulos’un değerlendirmeleri şu şekilde:

Emre Mor, Olympiakos ile anlaştı mı?

Olympiakos, Amin Younes ile ilgili çalışmalar yaptı. Bu futbolcunun maliyeti yüksekti. Transferler gerçekleşmedi. Daniel Podence, ayrıldı. Olympiakos’un hücum futboluna uygun bir isim olduğu için de Emre Mor’u transfer etmek istediler.

Johnny Georgopoulos: “Emre Mor transferi açıklanacak”

Olympiakos bugün itibarıyla Emre Mor bu transferini yapmış olacak. Transferin an itibarıyla gerçekleşebileceğini söyleyebiliriz. Kaynaklarımdan aldığım bilgi bu.

Johnny Georgopoulos: ”Emre Mor transferi yüzde 99 bitti”

Olympiakos’un ilk alternatifi Emre Mor değildi. Üçüncü seçenek Emre Mor. Olympiakos’tan konuştuğum kişiler transferin bittiğini söylediler. Transferle ilgili işlemlerin bugün tamamlanacağını ifade ettiler. Bu iş yüzde 99 bitti.

“Emre Mor şu anda Yunanistan’da değil”

Emre Mor şu an Türkiye ya da Yunanistan’da değil. Ama Emre Mor adına bazı kişiler Yunanistan’da. Bu bilgiyi de paylaşabiliriz.  Emre Mor maliyetli değil.

Emre Mor bu sezon Galatasaray’da kaç maçta oynadı?

Emre Mor bu sezon 17 maçta 594 dakika süre aldı ve 5 maçta ilk 11’de başladı. Futbolcu skora katkı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler