Young Boys maçında şaşırtan Kerem Aktürkoğlu detayı!

22.08.2024 - 08:53 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 09:29

Galatasaray'ın deplasmanda Young Boys'a 3-2 yenildiği karşılaşmada sarı kırmızılı takımın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili önemli bir detay ortaya çıktı.

Young Boys maçında şaşırtan Kerem Aktürkoğlu detayı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Young Boys takımına 3-2 yenilerek tur umutlarını İstanbul'a bıraktı.

Kaptan Muslera sakatlandı, maça devam edemedi

Sarı-kırmızılıların file bekçisi Muslera, 45+6. dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Muslera’nın yerine Günay Güvenç kaleyi korudu.

Kaptanlık pazubenti Kerem'e değil Icardi'ye geçti

Muslera oyundan çıktıktan sonra kaptanlık pazubenti Arjantinli golcü Mauro Icardi'ye geçti. Yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra üçüncü kaptan konumundaydı.

Kaptanlık ikinci kez el değiştirdi, bu kez Berkant taktı

Bu kez Icardi oyundan alındıktan sonra kaptanlık pazubentini Kerem Aktürkoğlu'nun takması beklenirken takım kaptanlığı Berkan Kutlu'ya geçti.

Kaptanlık Kerem Aktürkoğlu'ndan alındı mı?

Geçen sezon takımın ikinci kaptanı olan Kerem Aktürkoğlu'nun neden pazubenti almadığı tartışıldı. Beşiktaş maçından sonra soyunma odasında gerginlik yaşayan Kerem Aktürkoğlu'nun ikinci kaptanlığı bu yüzden Icardi'ye kaptırdığı iddia edildi. Konuyla ilgili resmi açıklama olmasa da ikinci kaptanlığın Icardi'ye geçtiği Kerem Aktürkoğlu'nun ise artık takımın kaptanlarından biri olmadığı şeklinde yorumlandı.

Senin için hazırladığımız haberler