Trabzonspor Youcef Belaili'yi Transfer Etmek İçin Girişimlere Başladı

09.07.2023 - 11:59 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 12:07

Süper Lig ekibi Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam erken gündemine aldığı Youcef Belaili, sözleşmesini feshetti. Fırtına'nın teklifi ise belli oldu. Detaylar...

Trabzonspor  Youcef Belaili'yi Transfer Etmek İçin Girişimlere Başladı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine aldığı  Youcef Belaili yeni bir iddia geldi. Bordo-Mavililerin, Cezayirli oyuncu için sunduğu teklif belli oldu. Detaylar...

Youcef Belaili sözleşmesini feshetti

Trabzonspor'a yazılan Youcef Belaili 150 bin euro'luk imza ve 35 bin euro'luk brüt maaşı ödenmediği için Ajaccio ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. 

Ajaccio FIFA'ya gidiyor

Ajaccio ise bu şartları yerine getirdiğini iddia ediyor. Sözleşme feshinin kanunsuz olduğunu iddia ediyor. Oyuncuyu FIFA'ya şikayet edecek.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'dan Trabzonspor’un yıldızına transfer kancası!
Habere Git

Trabzonspor'un maaş teklifi belli oldu

Fanatik'te yer alan habere göre, Bordo-Mavililer, Fransız kulübü Ajaccio’dan ayrılan ve boşa çıkan Cezayirli oyuncuya senelik 900 bin Euro önerdi.

Trabzonspor'un önerisine sıcak bakıyor

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre, Ajaccio’da 750 bin Euro alan 31 yaşındaki deneyimli oyuncu ile temaslar sürüyor. Diğer teklifleri de dinlemek istediğini söyleyen Belaili, şu anlık Trabzonspor’un önerisine sıcak bakıyor.

Yousef Belaili'nin istatistikleri

Yousef Belaili, Cezayir'in son dönemde yetiştirdiği önemli yıldızlardan biri olup kariyerinde 272 maça çıktı. 78 gol atarken, 68 de asist yapma başarısı gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler