Antalyaspor'da Ayrılıklar Devam Edecek! Sırada Sherel Floranus Var

19.06.2023 - 10:07 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 10:15

Houssam Ghacha’nın da ayrılacağı konuşulan Kırmızı-Beyazlılarda Sherel Floranus da takımda kalmak istemediğini yönetim kuruluna bildirdi. Detaylar...

Antalyaspor'da Ayrılıklar Devam Edecek! Sırada  Sherel Floranus Var

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

9 futbolcusunun sözleşmesini tamamladığı Antalyaspor’da ayrılacak futbolcu sayısı giderek artıyor. Admir Mehmedi, Houssam Ghacha’nın da ayrılacağı konuşulan Kırmızı-Beyazlılarda Sherel Floranus da takımda kalmak istemediğini yönetim kuruluna bildirdi. 

Yeni sezon öncesi kadrosunda büyük değişikliğe gidecek Antalyaspor’da 9 futbolcunun anlaşması sona ererken, ayrılmak isteyenlerin sayısı da artıyor. Sözleşmeleri devam etmesine rağmen Admir Mehmedi ve Houssam Ghacha’nın da ayrılmaları gündeme gelirken, bu isimlere yeni birisi daha eklendi. Kırmızı-Beyazlılarda Curacao A Milli Takım forması da giyen Sherel Floranus ayrılmak istiyor. 

Yönetim kuruluna bildirdi

2021-2022 sezonu öncesinde Hollanda ekiplerinden Heerenveen’den transfer edilen ve geldiği günden bu yana ideal kadroda kendisine bir türlü yer bulamayan 24 yaşındaki sağ bek, ayrılık talebini yönetim kuruluna da bildirdi. 1 yıl daha bulunan sözleşmesini tamamlamak istemeyen Floranus’un gidişine yönetim kurulunun da zorluk çıkarmayacağı gelen haberler arasında yer aldı. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da ayrılık kapıda! Ülkesine dönmek istiyor...
Habere Git

Bu sezon 15 maça çıktı

Antalyaspor’da geçirdiği 2 sezonda toplam 37 maça çıkan ve 1 kez gol sevinci yaşayan Floranus, bu sezon ise forma yüzü görmekte zorlandı. Süper Lig’de 12, Türkiye Kupası’nda ise 3 maça çıkan başarılı futbolcu, sadece 736 dakika sahada kalabildi.

Senin için hazırladığımız haberler