Yönetimden “Onursal Başkanlık” önerisi! Galatasaray'da restleşme

16.04.2021 - 16:14 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 20:01

Galatasaray’da kritik yönetim toplantısında büyük bir restleşme yaşandı. Başkan Mustafa Cengiz, kuruldaki arkadaşlarına çok sinirlendi. İşte sarı kırmızılılardaki acil toplantının detayları ve son durum…

Yönetimden “Onursal Başkanlık” önerisi! Galatasaray'da restleşme

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR ÖZEL

 

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in futbolculara yönelik sözlerinin ardından yükselen gerilim sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan zirveden sonuç alamayan yöneticiler, bugün başkana statta toplantı yapma teklifi sunmuştu. Yönetici kadrosunun isteğiyle yapılan toplantıya başkan Mustafa Cengiz de katıldı. 

Cengiz’e 'onursal başkanlık' teklifi

Yöneticiler, başkana görevini kendilerine teslim etmesini isterken, Mustafa Cengiz’e onursal başkanlık seçeneği sunuldu.

Cengiz: Teslim etmem

Başkan Mustafa Cengiz, kurmaylarının bu isteği karşında çok öfkelendi. Ciddi tartışmalar yaşanırken, yöneticiler onursal başkan olarak kalın seçime kadar biz devam edelim seçeneğini sundu. 

'Beni yarı yılda bıraktınız'

Galatasaray Başkanı görüşme sonunda büyük hayal kırıklığına uğrarken “Beni yarı yolda bırakanlara kulübü teslim etmem” şeklinde tavır koydu.

Böylece toplantı bir sonuç vermeden 15:15 civarında tamamlandı. 

Yaşlananaların ardından sarı kırmızılı kulüpte gergin süreç devam ediyor ve yarın da sürpriz açıklamalar, gelişmeler olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler