Yollar ayrılacak mı? Denizlispor'dan resmi Prosinecki açıklaması!

10.11.2020 - 16:01 | Son Güncellenme: 10.11.2020 - 16:02

Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki'nin görevine son verileceği gündeme geldi. Kulübün 2 numaralı ismi Kaan Şanlıkan aldıkları kararı Ajansspor'a açıkladı. Denizlispor, Prosinecki ile yolları ayıracak mı? İşte yanıtı...

Yollar ayrılacak mı? Denizlispor'dan resmi Prosinecki açıklaması!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki ile yolların ayrılacağı gündeme geldi. Bu iddialara yanıt, Denizlispor'un 2 numaralı ismi Kaan Şanlıkan ve Sportif Direktör Burak Özsaraç'tan geldi. Denizlispor, Robert Prosinecki ile ilgili ne karar verdi? İşte yanıtı...

Kaan Şanlıkan: "Prosinecki ile yola devam ediyoruz"

Denizlispor'un başkan yardımcısı Kaan Şanlıkan, "Robert Prosinecki ile yollarımızı ayıracağımıza ilişkin bir gündemimiz yok. Hocamız Gaziantep maçında sahada olacak. Şanssız maçlar yaşadığımız doğrudur. Biz hocamız Prosinecki ile yola devam ediyoruz. Ayrıca hocamızla birlikte yükselişe geçeceğimizi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Gaziantep maçında tam kadro sahada olacağız"

Ayrıca Kaan Şanlıkan, "Bizim milli araya kadar olan süreçte önemli futbolcularımız sakatlandı. Mustafa, Sacko... Ayrıca koronavirüse yakalanan oyuncularımız oldu. Fakat; Gaziantep FK maçında inşallah tam kadro sahada olacağız" diye konuştu.

Sportif Direktör Burak Özsaraç iddialar için ne dedi?

Öte yandan kulüpte sportif direktörlüğü görevini üstlenen Burak Özsaraç da Prosineck ile yolların ayrılacağı iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Ajansspor'a konuşan Özsaraç, "Hocamızla yollarımızı ayırmak gibi bir gündemimiz olmadı. Biz önümüze bakıyoruz. Hatta böyle bir konu aklımızdan bile geçmedi. Sportif direktör olarak hocamızla da koordineli çalışıyoruz. Kendisiyle ilgili sorunumuz yok. Tabii ki ligde üst sıralara tırmanmak hedefimiz var. Bunu da milli aradan sonra inşallah yapacağız. Şu anda düşündüğümüz tek şey işimiz ve üst sıralara tırmanmak için emek vermeye devam etmek" ifadelerini kullandı.

Denizlispor'un ligdeki durumu

Denizlispor, geride kalan 7 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 4 de yenilgi aldı. 5 gol atıp 12 gol yiyen Denizlispor ligde 20. sırada bulunuyor. Horoz, 21 Kasım Cumartesi günü sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. 

Prosinecki, Yeni Malatyaspor maçı sonrası neler söyledi?

Yeni Malatyaspor'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından Robert Prosinecki, milli arada eksikleri kapatacaklarına inandığını söyledi. Prosinecki, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu da şu sözlerle dile getirmişti:

"Önümüzde iki haftalık bir süreç var. Kendi yaptığımız bireysel hataların cezasını Yeni Malatyaspor maçında çektik. 14 günlük bir çalışma sürecimizin olduğu bu arada neler geliştirilmesi gerekiyorsa onları tamamlamamız gerekiyor. Ama bu maçla alakalı ben kendi futbolcularıma hiçbir şey söyleyemem. Çünkü gerçekten çok mücadele verdiler ve istediler. Bu mücadeleden dolayı da futbolcularımı tebrik ediyorum. Her zaman her topta olmaya çalışan bir Denizlispor vardı. Futbolda maalesef bazen böyle sonuçlar oluyor."

Prosinecki'nin sözleşmesi ne zaman bitecek?

Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki'nin Denizlispor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla sona erecek. Prosinecki daha önce Kayserispor, Azerbaycan Milli Takımı ve Kızılyıldız'da görev almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler