Yine Halil Umut Meler yine bir başkan sahada

18.05.2024 - 21:51 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 21:57

Orta hakemlik görevini Halil Umut Meler’in üstlendiği Kayserispor-Konyaspor maçında başkan Ali Çamlı sahaya indi. Akıllara ise Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı geldi.

Yine Halil Umut Meler yine bir başkan sahada

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor’un Konyaspor’u ağırladığı maçta hakem Halil Umut Meler, 17. dakikada VAR incelemesininden sonra Duckens Nazon’a kırmızı kart gösterdi ve Sarı-Kırmızılı ekip 10 kişi kaldı. Kayserispor’un gördüğü kırmızı karttan sonra ise saha karıştı. 

Başkan sahaya girmeye çalıştı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, VAR incelemesinin ardından Nazon'a kırmızı kart gösteren Halil Umut Meler'e büyük tepki gösterdi. Başkan Çamlı saha kenarına gelerek sahaya girmeye çalıştı. Sahaya girmeye Çamlı'ya emniyet güçleri engel oldu. 

Akıllara Faruk Koca geldi

Ali Çamlı'nın sahaya girmesi Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçını akıllara getirdi. Süper Lig'in 15. Haftasında Ankaragücü’nün evinde Çaykur Rizespor’u ağrıladığı maçta deplasman ekibi 90+7’de bulduğu golle Ankara’dan 1 puanla ayrılmayı başardı. Maçın bitiş düdüğün ardından ise dönemin Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ise sahaya girip maçın orta hakemi Halil Umut Meler’e yumruklu saldırı düzenledi. Yaşadığı saldırnın ardından yerde kalan Halil Umut Meler daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına gitti. 

Ömür boyu men edildi

Tecrübeli hakem Halil Umut Meler’e gerçekleştirdiği yumruklu saldırı sonrası eski Ankragücü Başkanı Faruk Koca futboldan ömür boyu men edildi. PFDK tarafından verilen cezada indirime gidilse de Koca'nın cezasının 3 yılı aşması gerekçesiyle sürekli hak mahrumiyetiyle cezalandırıldığı belirtildi.

Burak Yılmaz’da tepki gösterdi

Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz, takımının 17. dakikada kırmızı kart görerek 10 kişi kalmasına sert tepki gösterdi. Burak Yılmaz saha içerisine girerek hakem Halil Umut Meler’e itiraz etti.

Maç 10 dakika durdu 

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanan mücadeleye yaşanan saha olayları nedeniyle 10 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından müsabaka tekrar başladı.

Senin için hazırladığımız haberler