Yılın en iyisi Ajansspor

01.11.2020 - 13:51 | Son Güncellenme: 01.11.2020 - 18:26

Bu yıl 3. kez organize edilen Türkiye Spor Zirvesi yapıldı ve ödüller dağıtıldı. Türkiye Spor Zirvesi'nde 'Yılın En İyi Spor Haber Sitesi' ödülü Ajansspor'a verildi. İşte detaylar...

Yılın en iyisi Ajansspor

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Spor Zirvesi, ‘Spor Geleceğimizdir’ sloganıyla İstanbul Eyüp'teki Şafak Spor Tesisleri'nde Cumartesi günü gerçekleştirildi. Hakan Nergis Akademi sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede çeşitli oturumlar düzenlenip sporun sorunları bilim insanlarıyla birlikte tartışıldı.

'Yılın En İyi Spor Haber Sitesi' ödülü Ajansspor'a verildi

Zirvede yılın en iyilerine de ödüller verildi. Türkiye Spor Zirvesi'nde 'Yılın En İyi Spor Haber Sitesi' ödülü Ajansspor'a verildi. Törene katılan Ajansspor Haber Müdürü Kenan Başaran, ödülü Türkiye Spor Zirvesi Düzenleme Kurulu Başkanı Hakan Nergis'in elinden aldı.

Karar Gazetesi Yazarı ve Futbolmedya.com Genel Yayın Yönetmeni Bülent Tuncay ‘Yılın Spor Yazarı’ ödülüne layık görülürken, Çağdaş Sevinç yönetimindeki Futbol Arena da 'En İyi Youtube Programı' ödülünün sahibi oldu.

Nergis: Uzun vadeli planlar lazım

Türkiye Spor Zirvesi Düzenleme Kurulu Başkanı Hakan Nergis, “Pandemi sürecindeyiz ancak önemli olan bir işin sürdürülebilir olmasıydı ve biz de bu organizasyonu yaptık. Bu yıl 3 başlık kullandık. Sporda temizlik, sporda mesafe ve sporda maske sloganlarımız oldu. Bunların hem reel hem de mecazi anlamları var. Ayrıca 2030, 2040 ve 2050 projelerimizi şekillendirdik. Türkiye’de sporun artık uzun vadeli planlamalara ihtiyacı var” dedi.

Açık havada yapılan ve koronavirüs sosyal mesafe kurallarına uyularaka yapılan zirvede, 'Dünyada ve Türkiye’de Salgın Hastalık Sürecinde Spor Sektörünün Yönetimi' ve 'Gelecekte Türk Spor Politikalarının Yönetimi' panelleri düzenlendi.

Senin için hazırladığımız haberler