Radyospor Üçleme, Beyaz Yakamoz Ödülleri'nde Yılın En İyi Radyo Programı Seçildi

21.06.2023 - 22:08 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 23:18

360 Medya ve Dijital Ajansı'nın düzenlediği Beyaz Yakamoz Ödülleri'nde yılın en iyi radyo programı, Radyospor Üçleme Programı seçildi. İşte detaylar...

Radyospor Üçleme, Beyaz Yakamoz Ödülleri'nde Yılın En İyi Radyo Programı Seçildi

AJANSSPOR HABER

360 Medya ve Dijital Ajansı'nın düzenlediği Beyaz Yakamoz Ödülleri sahiplerini buldu. Radyospor, en iyi radyo programı alanında onurlandırıldı.

Birçok alanda ödül dağıtıldı

Sunuculuğunu Tivibu Spor’dan Çiğdem Günal’ın yaptığı organizasyonda en iyi kadın spor spikeri, en iyi spor muhabiri, en iyi çıkış yapan spor muhabiri, en iyi kulüp TV muhabiri, en iyi dijital spor projesi ve fark yaratan spor kulübü gibi birçok alanda ödüller dağıtıldı.

En İyi Radyo Programı Ödülü, Radyospor Üçleme'nin!

Beyaz Yakamoz Ödülleri'nde Yılın En İyi Radyo Programı Ödülü, Radyospor Üçleme Programı ile Nazım Türknas'a gitti. Üçleme programında duyurulan transfer haberleri ve son dakika gelişmeleri vurgulandı.

"Selam olsun sessiz çoğunluğa, selam olsun bizleri dinleyenlere"

Nazım Türknas, ödülü almak için çıktığı sahnede, bir teşekkür konuşması yaptı. Türknas, "Herkese iyi akşamlar diliyorum. Beyaz Yakamoz Ödülleri için sevgili Anıl Budak ve Eray Bey'e sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Radyocuların kaderi herhalde biraz fazla bekliyoruz. Televizyon starlarımızdan bize anca sıra geliyor. Ama radyonun gücüne her zaman güveniyorum. Radyoyu seviyorum. Sizin de radyoyu dinlediğinizi düşünüyorum. O yüzden bu ödül için de çok teşekkürler. Selam olsun sessiz çoğunluğa, selam olsun bizleri dinleyenlere. Çok teşekkürler" dedi.

Beyaz Yakamoz Ödülleri'nde verilen ödüllerden bazıları

  • Meslek Başarı Ödülü: Tuncay Şanlı
  • En İyi Kadın Spor Spikeri: Ezgi Sütçü Ercan
  • En İyi Spor Muhabiri: Sercan Dikme
  • En İyi Çıkış Yapan Spor Muhabiri: Ata Selçuk
  • En İyi Kulüp TV Muhabiri: Merve Ergü
  • En İyi Dijital Spor Projesi: Mert Yüksektepe
  • Fark Yaratan Spor Kulübü: Adana Demirspor
Senin için hazırladığımız haberler