Yıldız oyuncudan ilginç istatistik! İşte NBA'de gecenin sonuçları...

29.03.2024 - 12:47 | Son Güncellenme: 29.03.2024 - 12:57

NBA'de sadece iki maç oynanan geceye Atlanta Hawks'ın yıldızı Dejonta Murray'nin ilgilnç istatistiği damga vurdu. İşte sonuçlar...

Yıldız oyuncudan ilginç istatistik! İşte NBA'de gecenin sonuçları...

AJANSSPOR - HABER

NBA'de perşembeyi cumaya bağlayan gecede yalnızca iki maç oynandı. İşte gecenin sonuçları ve dikkat çeken performanslar...

Dejonta Murray son saniye attı Hawks lideri yendi

Doğu Konferansı lideri Boston Celtics deplasmanda konuk olduğu Atlanta Hawks'a uzatmalara giden maçın son anında Dejonta Murray'nin attığı son saniye basketi ile 123-122 mağlup oldu. Bu sonuçla Celtics 57 galibyette kalsa da liderliğini korurken, Hawks 34. galibiyetini alarak play-in savaşına tutundu.

Yıldız oyuncu adını Kobe ve Westbrook'un yanına yazdırdı

Celtics karşısında 44 sayıyla kariyer rekoru kıran Dejonta Murray 18/44'lük saha içi isabeti ile son 20 yılda Kobe Bryant ve Russell Westbrook'tan bir maçta 40 ve üzeri top kullanan ilk oyuncu oldu.

İlgini Çekebilir
NBA'de Vasilije Micic double-double ile yıldızlaştı!
Habere Git

Pelicans şampiyonluk adayını yendi play-off'ta ben de varım dedi

Gecenin ikinci ve son maçında New Orleans Pelicans evinde konuk ettiği Milwaukee Bucks'ı 107-100 geçerek bu sezon 45. galibiyetini aldı ve Batı Konferansı'nda play-off yarışını sürdürdü. Bucks ise 46 galibiyette kaldı.

McCollum yıldızlaştı

Pelicans adına günün yıldızı 25 sayı, 7 ribaunt, 7 asistlik performansı ile triple double ile flört eden CJ McCollum oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler