Nicolas Pepe, Trabzonspor'a veda etti!

27.05.2024 - 16:33 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 16:38

Süper Lig takımlarından Trabzonspor forması giyen Fildişi Sahili futbolcu Nicolas Pepe, yaptığı paylaşım ile Trabzonspor'a veda etti. İşte detaylar...

Nicolas Pepe, Trabzonspor'a veda etti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen ve sözleşmesi sona eren Nicolas Pepe, Bordo-Mavili takıma veda ettiğini duyurdu.

"Bir sezonun daha sonuna geldik"

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir veda açıklaması yapan Pepe, "Bir sezonun daha sonuna geldik. Tüm destekleriniz için sizlere teşekkür ederim. Bir özel teşekkür ise başkanımız, beni buraya getiren yöneticimiz İbrahim Şahinkaya'ya, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı'ya, teknik ekibe, sağlık ekibine ve takım arkadaşlarıma olacak. 

"Bu kadar tutkulu taraftarı aslında nadiren görmüştüm"

Sezonu üçüncü olarak tamamladık ve kupada final oynadık. Bu tabii ki bende pişmanlıklar da bırakıyor. Tabii ki bir teşekkür de taraftarlarımıza olacak. Bu kadar tutkulu taraftarı aslında nadiren görmüştüm. 

"Yeni bir macera bekliyor"

Beni sıcak karşılamanız için sizlere teşekkür ediyorum. Milli Takıma katılmak üzere buradan ayrılıyorum. Yeni bir macera bekliyor. Son olarak... 1, 2, 3 Trabzon" ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Trabzonspor ile 23 maça çıkan 28 yaşındaki sağ kanat futbolcusu 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler